Region

Svet

Uhapšena je osoba koja je progonila Anastasiju Ražnatović!

Pevačica Anastasija Ražnatović već nekoliko meseci proživljava pravu dramu, ali je njenoj agoniji došao kraj. Uhapšena je osoba koja je progonila Anastasiju Ražnatović!

Uhapšena je osoba koja je progonila Anastasiju Ražnatović! Screenshoot/InstagramKako Puls saznaje, ovo lice uznemiravalo je Anastasiju Ražnatović na različite načine, zbog čega ona u poslednje vreme nije mogla ni slobodno da se kreće. Izvor koji je upućen u čitavu priču kaže:

"Anastasija je uznemiravanje prijavila čim je shvatila da je reč o osobi koja je opsednuta njom, njenim kretanjem i svime što radi. Ne samo da njoj nije bilo prijatno sve ovo vreme da trpi različite vrste uznemiravanja, već je čitava porodica bila uznemirena. Na osnovu svega što je rečeno kada je prijava podneta, policija je radila na slučaju i uhapsila osobu koja stoji iza svih uznemiravanja mlade Ražnatovićeve. Nakon što ga je tužilac saslušao, a lekari pregledali, progonitelju je određena dijagnoza. Još tokom privođenja bilo je jasno da je čovek koji je proganjao Anastasiju psihički labilna osoba i da nije u potpunosti svestan svojih postupaka. Obuzetost delom i radom mlade Ražnatovićeve mu je postalo opsesija, a kako nije lečen, to se sve više odražavalo na njegovo ponašanje. On je nakon hapšenja podvrgnut detaljnim pregledima stručnjaka i poslat je na lečenje u psihijatrijsku kliniku, gde će me u narednom periodu biti ukazana pomoć. Ipak, kod ovakvih slučajeva lečenje je dugotrajno i niko ne može da garantuje da se neće ponašati isto kada izađe iz bolnice."

Prema rečima izvora, doktori su konstatovali da je progonitelj duševno oboleo:

"Dijagnoza je “nespecifična neorganska psihoza”, to znači da je osoba izgubila vezu sa realnim svetom, zbog čega su otežane njene svakodnevne aktivnosti. Poremećaj je neorganski, što znači da nema organskih promena moždanog tkiva, ali ni klasičnih simptoma psihoze kao što su sumanute misli i simptomi specifični za šizofreniju. Zbog toga je bilo teško predvideti svaki naredni korak ovog čoveka, što je otežalo njegovo privođenje pravdi."

Anastasija nije želela da komentariše za sada, zbog procesa koji još uvek traje.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Puls


>