Region

Svet

Rasplakao Arenu! Đani deo koncerta posvetio Šabanu Šauliću! (VIDEO)

Jedan od najpopularnijih pevača na našim prostorima Radiša Trajković Đani večeras je napravio veliki solistički koncert u "Štark" areni koja je bila krcata. Rasplakao Arenu! Đani deo koncerta posvetio Šabanu Šauliću!

Rasplakao Arenu! Đani deo koncerta posvetio Šabanu Šauliću! (VIDEO) Foto: FacebookKoncert je kasnio nešto više od pola sata, a čim se Đani pomoću hidrauličnog lifta pojavio na sceni prolomio se vrisak i gromoglasan aplauz. Pevač je koncert otvorio hitom "Nema me", nakon čega se obratio svima u krcatoj Areni:

"Dobro veče familijo! Srce mi je puno što vas vidim u ovolikom broju! Srećan 8.mart i ženama i muškarcima."

Jedan deo koncerta Đani je posvetio svom velikom prijatelju kog je mnogo voleo - Šabanu Šauliću. Pevaču je smrt kralja narodne muzike teško pala, a i ranije je isticao da će otpevati nekoliko pesama na koncertu u njegovu čast. Jedna od pesama koju je Đani otpevao bila je "S namerom dođoh u veliki grad" koja je veliki Šabanov hit, a arenom se prolomio gromoglasan aplauz, dok mnogi nisu mogli da zadrže suze.

Pored Šabana, Đani je odao počast i Sinanu Sakiću te otpevao njegovu pesmu "Lepa do bola". Kako je Đani otpevao Šabanovu pesmu "Kraljice mog srca" pogledajte u nastavku.

 

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>