TV Show

Parovi

Anastasija Ražnatović otkrila koliko je njen dečko stariji od nje! (VIDEO)

O ovome nikada nije pričala! Anastasija Ražnatović je gostovala u emisiji "Magazin In", koja će biti emitovana sutra, u subotu 9. marta, između ostalog je otkrila koliko je njen dečko stariji od nje!

Anastasija Ražnatović otkrila koliko je njen dečko stariji od nje! (VIDEO) Screenshoot/InstagramPevačica i ćerka folk zvezde Cece Ražnatović, je u emotivnoj vezi sa muškarcem čije ime nije poznato javnosti, a voditeljki Sanji Marinković i ostalim gošćama, kao i publici, je otkrila jedan detalj koji mnogi nisu znali - koliko je njen dečko stariji od nje:

"Moj sadašnji dečko je od mene stariji 9 godina. Ja volim starije muškarce."

Anastasija Ražnatović je nedavno izjavila da ne bi mogla da bude sa muškarcem koji očekuje da mu novac padne sa neba:

"Nikada ne bih mogla da budem sa čovekom koji nije ambiciozan i koji je džabalebaroš i samo sedi kod kuće i očekuje da mu novac padne sa neba, niti bih izdržavala svog partnera. Očekujem da oboje budemo uspešni, oboje da budemo ostvareni, jedino tako možemo da budemo srećni i zadovoljni oboje. Kada je jedan ostvaren i uspešan, a drugi ne, to ne može da uspe, uvek je neka vrsta ljubomore u pitanju, pogotovo ako sam ja žensko, on muškarac. Ipak je to muški ego."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>