Region

Svet

Jelena Karleuša je govorila da će se ubiti ako joj majka umre!

Saša Popović posetio je neutešnu pevačicu, i tom prilikom zatekao jezivu scenu u njenom domu. Jelena Karleuša je ranije govorila da će se ubiti ako joj majka umre! Ja nisam nikoga video da toliko žali za nekim kao ona za svojom majkom! 

Jelena Karleuša je govorila da će se ubiti ako joj majka umre! Screenshoot/Instagram



Kao kolega, prijatelj, ali i neko ko iz nedelje u nedelju sarađuje sa pevačicom, direktor Granda je ispričao šta se dešavalo kada je otišao da izjavi saučešće Jeleni zbog smrti Divne Karleuše:

"Ja nisam nikoga video da toliko žali za nekim kao Jelena za svojom majkom! Jer je toliko bila vezana, ne znam. Ona je uvek govorila "Meni ako majka umre, ja ću da se ubijem". To su neke njene reči bile. Izgledala je zaista loše. Bukvalno 30 minua nije ni pričala. Nisam mogao ni da razgovaram sa njom jer je toliko bila u šoku, da jednostavno ni reč nije mogla da prozbori. Tek posle se oporavila, i uspeo sam koliko toliko da porazgovram sa njom. Ni ja nisam verovao da je ona toliko bila vezana za Divnu"

Saša je objasnio da je vest o smrti Divne došla iznenada, jer se samo 2 dana pre toga smejala kao da je sve u najboljem redu. Upravo zbog toga Jelena ne može da dođe sebi:

"Oni su samo pre dva ti dana pre toga bili na ručku u restoranu gde se ona smejala i da je samo posle 48 sati preminula, onda znate koliki je to šok za Jelenu. Mi je svi tešimo, ali zaista ne znam kako će se oporaviti. Ali život ide dalje, vreme leči sve. Svako ide svojim putem. Mislim da će ona izdržati."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>