TV Show

Parovi

Ivan Ivanović prelazi na najveću regionalnu tv mrežu NOVA!

Jedna od najgledanjih televizijskih emisija u Srbiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem“  od aprila će ponovo biti pred gledaocima. Ivan Ivanović prelazi na najveću regionalnu tv mrežu NOVA!

Ivan Ivanović prelazi na najveću regionalnu tv mrežu NOVA! Screenshoot/InstagramPopularni talk show emitovaće se na televiziji NOVA S, sadašnji TOP kanal. 

Uz kultne emisije „Utisak nedelje“ i „Mentalno razgibavanje“, NOVA S ponudiće publici potpuno novu programsku šemu sa najkvalitetnijim sadržajem.

Autor i voditelj emisije Ivan Ivanović sa svojim timom saradnika nastupaće svakog petka u 22h.

"Kada sam rešio da prekinem emisiju na televiziji Prva ja sam u programu izgovorio biografije moje ekipe i mene, naveo šta znamo da radimo i rekao da je naš slogan ’sloboda ili ništa“ i od tada nas niko nije zvao. Zahvalan sam United Mediji što su nas pozvali i što imaju hrabrosti da nam dozvole da radimo slobodno" - kaže Ivan Ivanović.

Televizija Nova S imaće i informativni program. Najvažnije vesti emitovaće se u 14 sati i u centralnom Dnevniku u 19 časova.

Jutarnji termin od 6.30 do 8.30 h rezervisan je za “Mentalno razgibavanje” koji će voditi Darko Mitrović i Veljko Pajović, dok “Utisak nedelje” Olje Bećković ide u svom “starom” terminu – nedeljom u 21h. Emisije  “Male Velike priče” priprema produkcija Brankice Stanković “Insajder “.

Promenom imena i koncepta, televizija NOVA S postaje deo brenda NOVA TV koji predstavlja najveću televizijsku regionalnu mrežu. U jedinstvenoj kombinaciji serija i filmova domaće i strane produkcije, talk show emisija, sportskih i informativnih sadržaja gledaoci prepoznaju kvalitet, te je NOVA skoro dve decenije u samom vrhu gledanosti u Hrvatskoj, a prošle godine je osvojila tržište u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Očekujemo da će se ovakvi rezultati gledanosti potvrditi i u Srbiji.

"Kvalitet iznad svega, to je naša vizija. Njom se vodimo od samog početka i čvrsto verujemo da je to jedini način da se ostvari dugoročna pozicija lidera na tržištu. Zato smo i odlučili da postojeću programsku šemu nekadašnjeg TOP kanala, a sada televizije NOVA S dopunimo političkim i zabavnim emisijama ali i informativnim programom" - istakla je generalna direktorka kompanije United Medija Aleksandra Subotić.

NOVA S biće i dalje preoznatljiva po vrhunskom serijskom i filmskom programu. Gledaoci mogu da očekuju najkvalitetnije domaće serije iz produkcije United Media. Od aprila je na program nastavak hit serije Dragana Bjelogrlića “Žigosani u reketu” i mini serijal “Zaspanka za vojnika” Gage Antonijevića, dok će gledaoci već na jesen uživati u novim sezonama serija “Senke nad Balkanom”,“Ubice mog oca” i „Mile protiv tranzicije”.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Telegraf

Povezane vesti:


>