Zadruga

Parovi

Čolakova majka: Moj Bane je jedna dušica! Zerina je dno!

Zerina Hećo, aktuelna učesnica rijaliti programa "Zadruga 2", odlučila je u noći sa petka na subotu da obrije svoju glavu. Čolakova majka: Moj Bane je jedna dušica! Zerina je dno!

Čolakova majka: Moj Bane je jedna dušica! Zerina je dno! Screenshoot/Youtube



Ovim potezom svi njeni cimeri ostali su šokirani, a mnogi zadrugari su prokomentarisali kako je ona to uradila samo da bi privukla pažnju na sebe jer se uplašila da ne bude nominovana.

Najviše su bili iznenađeni Zerinini nekadašnji momci, Bane Čolak i Vlada Todorović koji je ovo nedelje zajedno sa Zerinom izabran za potrčka. Kada je video šta je Zerina uradila, Bane Čolak provodi više vremena sa njom i tom prilikom savetuje Hećovu.

Novinari su kontaktirali Banetovu majku Jasminu Čolak kako bi čuli njen stav o Zerininom ponašanju s obzirom na to da odlično poznaje ovu zadrugarku:

"Ako je ovo bilo njeno razmišljanje da napravi neku scenu, to je strašno! Ne mogu da verujem kakva stvar joj je pala na pamet. Smatram da je zdrava! Ja sam Zerinu znala pre, ali sam je bolje upoznala kroz rijaliti kada sam videla šta je sve radila. Bez komentara sam! Ne mogu da zamislim da jedna mlada žena dozvoli sebi da se ovako glupira.  Evo, moj sin se sada pojede živ! Bane je dobar čovek i smatra da je strašno što je to uradila, ali isto i smatra da to nije način. Razumem Baneta! On još uvek nije svestan koliko može da ide ona. Ovo je strašno šta radi. Bane se meni nikada nije žalio na nju. Sa njene strane nije bilo ni 'lj' od ljubavi, samo je manipulisala Banetom. Šta devojka radi, to je prevazišlo sve granice. Ne znam da li misli na svoju majku i svoje dete. Moj Bane je jedna dušica i njemu ne ide u glavu to što je ona uradila. A nje nigde nije bilo kada je on patio. Ja sam šokirana šta radi devojka samo zbog patetike. Samo hvata na patetiku! Dno! Ja sam šokirana! Meni je žao njenog deteta i njene majke. Bane ne treba da priča sa Zerinom, treba da se udalji kao Vlada. Molim ga da se distancira od nje."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>