Ostalo

Smeno

Iz kog oružja pucaju horoskopski znaci kada hoće da vas obore s nogu!

Svaki znak ima svoju taktiku zavođenja i adute koje koristi. Iz kog oružja pucaju horoskopski znaci kada hoće da vas obore s nogu!

Iz kog oružja pucaju horoskopski znaci kada hoće da vas obore s nogu! Svet PlusOvan

Spadate u najveće zavodnike zodijaka, a kako vam to polazi za rukom, to samo vi znate. Da, zaista, vi osvajate grubo, na brzinu, bez romantike, bez nežnosti, a opet, osvajate svakoga ko vam je interesantan. Problem je što vam sve brzo dosadi. Možda je ovo leto pravi trenutak da radite na strpljenju, ko zna.


Bik

Vi ste taktilna osoba koja voli da se ljubi, dodiruje i jede. Tako i zavodite, ali ne baš tim redom. Umete da kuvate, te partnera lako očarate za stolom i bez mnogo filozofije prelazite u emotivni napad. Neko voli takvu direktnost, neko ne… ali će svakako osoba koja je sa vama biti u jednoj stabilnoj vezi punoj hrane i poljubaca. Mirnoj, dok ima novca… a kad ponestane, eto i problema.


Blizanci

Vi se igrate, telefonirate, šaljete poruke i mejlove bez zadrške. Sa vama je komunikacija moguća bez kompromisa i u svako vreme. Partnera očarava vaš smisao za humor, ali bi bilo potrebno ponekad ućutati i sa reči preći na delo. Zato češće ćutite, volite, dodirujte… Vodite ljubav bez potrebe da teoretišete oko toga. U stvari, vi ste jedno veliko dete i u tome je tajna vašeg uspeha.


Devica

Delujete hladno i distancirano, pa vas nije lako zavesti, čak i kada ste i vi zainteresovani. Ono što privlači u vama jeste vaša pedantnost, ali i (kontradiktorno) otkačenost koja uvek iznenadi partnera. U suštini ste u ljubavi sjajni, ako izuzmemo konstantnu potrebu da se držite plana koji zacrtate.


Jarac

U vama se budi potreba za flertom, erotikom i emocijom i tipičan predstavnik vašeg znaka vremenom postaje vrhunska zavodnica i šarmerka. Zavodite stabilnošću, čistoćom i pouzdanošću i to su osobine koje bi trebalo negovati bez obzira na godine.


Lav

I u prirodi Lav zavodi predivnim krznom i razmetljivim stavom, baš kao i u zodijaku. Besprekorno doterani, sjajne kose, oholog držanja vi ste uvek bili neodoljivi suprotnom polu. Ipak, pripazite! Ukoliko budete akcenat bacali isključivo na spoljašnji izgled, i dalje ćete privlačiti partnere kojima suština i nije važna.


Rak

Vi, zapravo, ne zavodite. Vi čekate da budete zavedeni. Da, da… Stojite mirno, namirisani i sa pomalo tužnim pogledom i čekate da osoba koja vam se dopada padne na vašu emotivnost koju ne sakrivate i da vas uhvati za ruku i odvede u lepu, ružičastu budućnost. Ili možda baš tako zavodite? Ko zna…


Ribe

Vaš vladar je Neptun, planeta zanosa i tajanstvenosti, pa ste uz pomoć njega neodoljivi suprotnom polu. U vas se nije teško zaljubiti, ali vas je teško zavesti jer zbog stidljivosti delujete rezervisano i tako ostavljate sumnju da li vam se osoba koja se zainteresovala dopada ili ne. U tome je, u stvari, i vaša najveća draž, jer je poznato da uvek privlači najviše onaj koji deluje nedostupno. U ljubavi ste sjajni, puni mašte, tipičan romantik koji voli da se ljubi, plače i voli. Sa vama nije dosadno, ali pazite da ne preterate sa tajnama, jer tako možete ugroziti i najstabilniji odnos.


Škorpija

Vas bije lažni glas da ste najveći zavodnik Zodijaka. To ne samo da nije tačno, već ste vi, zapravo, potpuno suprotnih osobina; stidljivi i nesigurni. Kada nekog volite, lojalnost je ono na šta vaš partner može bezrezervno računati. Volite seks i erotske igre i zbog toga birate partnere povećane erotike.

Strelac

Uvek ste umeli u ljubavi. Nekako dečije, spontano, bez mnogo razmišljanja zavedete i najnezainteresovaniju osobu. Ono što nikada niste umeli jeste da trajete jer vam sve brzo dosadi i želite da menjate. Ne vredi da vam se govori da se korigujete, jer ste to jednostavno vi – veliko dete, neodoljivog šarma.

Vaga

Uvek ste bili poznati po svojim otmenim manirima, romantici i besprekornom šarmu na koji niko nije ostao imun. Najviše vam odgovaraju Ovnovi baš zbog različitosti u karakterima, mada ni sa ostalim pripadnicima Zodijaka nemate problema. Kada želite nekoga da zavedete, ništa vas u tome ne može sprečiti!

Vodolija

Ne možete voleti samo jednu osobu na način kako to društvo nalaže jer spadate u osobe koje vole više ljudi na jedan naglašeno platonski i prijateljski način. To naravno smeta partneru, ali obično samo na početku veze. Kako vreme odmiče, on shvata da se i zaljubio u vašu širinu, prijateljstvo i najveću toleranciju u čitavom Zodijaku.

Viber

Autor: O.J
Izvor: cosmopolitan

Povezane vesti:


>