Region

Svet

Region

Tv Prva: Počinje treća sezone serije Ubice mog oca!

Nove epizode domaće krimi serije koja je oduševila srpsku publiku gledajte na programu Tv Prva od večeras, svakog petka u 22h. Počinje treća sezone serije "Ubice mog oca"!

Tv Prva: Počinje treća sezone serije Ubice mog oca! Screenshoot/InstagramVešto odabrana glumačka postava predvođena Vukom Kostićem u ulozi inspektora Aleksandra Jakovljevića, nastavlja da ispreda zanimljivu, intrigantnu i napetu priču i u trećoj sezoni. Pored Vuka Kostića, u seriji igraju Nataša Ninković, Tihomir Stanić, Marko Janketić, Katarina Radivojević, Nina Janković Dičić, Elizabeta Đoreska...

U trećoj sezoni, inspektor Aleksandar Jakovljević rešava novi slučaj ubistva uglednog lekara koji ide u nekoliko pravaca.  Paralelno, odvija se veliki rat između narko klanova oko borbe za prevlast na tržištu droge od čega Marjanović dugo pokušava da ga skloni, ali je to nemoguće. Prošlost od koje se Aleksandar bez obzira na sve nikad nije otrgao, jer nikad i nije razjašnjeno ubistvo njegovog oca Mileta, nekadašnjeg načelnika odeljenja za narkotike, ponovo kuca na vrata. Saznaje bolnu istinu koja menja sve! 

U prvoj sezoni, inspektor Jakovljević, zadužen za krvne delikte, radio je na velikom slučaju ubistva ćerke uglednog preduzimača i paralelno pokušavao da otkrije ko je došao glave njegovom ocu Miletu.

U drugoj sezoni, priča se vrti oko ubistva poznatog pevača. Podsetićemo vas da je u poslednjoj epizodi 1. sezone otkriveno da je Natalija (Nataša Ninković) ubila Milicu, ali tada su se novi problemi nadvili nad inspektorom Jakovljevićem. Taman kada je zaprosio svoju devojku Jelenu (Nina Janković), došlo je do pucnjave u kafiću i Jelena je upucana.

Žanr: Drama, kriminalistički, triler

Uloge: Vuk Kostić, Nataša NInković, Tihomir Stanić, Marko Janketić, Katarina Radivojević, Nina Janković Dičić, Elizabeta Đorevska, Slavko Štimac, Andrija MIlošević, Sergej Trifunović,

Režija: Predrag Antonijević, Ivan Živković, Miroslav Lekić

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>