Zadruga

Parovi

Đuričić brutalno izvređao Lunu! Ona je polupismena blogerka! (VIDEO)

"Gledanje snimaka" je jedna od omiljenih emisija svih ljubitelja "Zadruge", ali se zadrugari izuzetno plaše klipova koji će biti prikazani ove noći. To je vreme kada mnoge maske padnu, raspadnu se prijateljstva, ali i otkriju sve tajne. Miki Đuričić brutalno izvređao Lunu Đogani! Ona je polupismena blogerka! 

Đuričić brutalno izvređao Lunu! Ona je polupismena blogerka! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Na klipu je prikazan razgovor Lune Đogani sa pojedinim zadrugarima, a ona je tom prilikom ogovarala svog dečka Marka Miljkovića, a on je klip prokomentarisao rečima:

"Nisam uopšte bio negativan, Lunu su izgleda tad uhvatile bubice. Ja sam probao da pričam sa njom u kazinu, ona je onako odbojnim stavom rekla "Neću da pričam, neću da pričam", ja sam se okrenuo i otišao."

Miki Đuričić se umešao i rekao da svi imaju probleme u vezi i da je to normalno. Zbog toga je Luna pobesnela, pa je čak i zaplakala, a Miki je urlao:

"Izvini Jelisaveta Karađorđević, kraljevska familijo, izvinite, molim vas. Ja nisam jednu uvredljivu reč rekao. Ako je ovo srećna žena, onda ne znam šta je nesrećna. Od početka veze se žališ na dečka."

Luna je besnela:

"Je l' ja komentarišem tvoju vezu? Ostavi me na miru!"

Đuričić je rekao:

"Hajde, plači malo! P*čka ti materina nepismena! J*bem te u usta! Nisam ti ružnu reč rekao. Kao da si od Karađorđevića, a ne od Đoganija densera. Upaši trenerku i đuskaj. Šta sam dočekao da se s Đoganijevima raspravljam, najvećim trešom devedesetih. Kao da je Lejdi Dajana, a ne polupismena modna blogerka."

Đuričić je zatim otišao iz Bele kuće sa Suzanom Perović, kako bi se malo smirio, a kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>