Region

Svet

Anastasija Ražnatović na Instagramu ipak ima fotografiju svog dečka!

Na društvenoj mreži osvanula je njihova zajednička fotka. Anastasija Ražnatović na Instagramu ipak ima fotografiju svog dečka!

Anastasija Ražnatović na Instagramu ipak ima fotografiju svog dečka! Screenshoot/Instagram



Pevačica Anastasija Ražnatović krije svoj ljubavni život "kao zmija noge", ali na društvenim mrežama ipak postoji jedna njena fotografija sa dečkom.

Ćerka Svetlane Cece Ražnatović je nedavno izjavila kako muškarac sa kim je, mora da bude ostvaren, ali retko kada priča o svom dečku Đorđu Kuljiću, sa kojim je već duže vreme u vezi.

"Poduga je lista svega onoga što treba da poseduje moj izabranik. Najbitnije je da bude dobar čovek, da je pažljiv, iskren i lojalan. Nikada ne bih mogla da budem sa čovekom koji nije ambiciozan, koji je džabalebaroš, da samo sedi kod kuće i čeka da mu padne novac sa neba, niti bih izdržavala svog partnera."

Mnogi nisu primetili da se na njenim fotografijama na Instagramu ipak nalazi njen izabranik, samo među svim njenim prijateljima. U pitanju je fotografija sa Mikonosa, gde je Anastasija provela odmor u avgustu prošle godine. Pogledajte!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>