Region

Svet

Šuškalo se mesecima o razvodu! Severina otkriva šta je istina!

Pevačica je bez obzira na skandal kada su se pojavile eksplicitne fotografije, nastavila dalje uzdignute glave, pa snimila i novi album koji je nedavno predstavila publici. Šuškalo se mesecima o razvodu! Severina otkriva šta je istina!

Šuškalo se mesecima o razvodu! Severina otkriva šta je istina! Screenshoot/Instagram



Pevačica Severina Kojić pamtiće prethodnu godinu po poslovnim uspesima ali i skandalu koji je potresao javnost u regionu, kada su se pojavile eksplicitne fotografije na kojima je navodno ona. Međutim, pevačica je nastavila dalje uzdignute glave, te snimila novi album koji je nedavno predstavila publici. 

Iako je duže vreme bila u medijskoj ilegali zbog svega što se dešavalo, Severina je očigledno prekinula ćutnju. Naime, kako se mnogo spekulisalo o njenom odnosu sa njenim suprugom Igorom Kojićem, te navodilo da će se razvesti, ona je sada ispričala kako oni zaista žive, ali i kako njegova porodica utiče na njih:

"Baš mi je lepo i srećna što sam pronašla čoveka koji je moj, poštovanje, ljubav a najvažnije od svega - prijateljstvo. Imamo i sreću da su njegovi od prvog dana sa nama, tako da je to jedan lep život."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>