Region

Svet

Mia Borisavljević: Napadač me je počupao za kosu i otpala mi je nadogradnja!

Mia Borisavljević progovorila o incidentu koji se dogodio u holu njene zgrade! Napadač me je počupao za kosu i otpala mi je nadogradnja i njemu je ostala u rukama, tako da se on više uplašio nego ja.

Mia Borisavljević: Napadač me je počupao za kosu i otpala mi je nadogradnja! Screenshoot/InstagramPopularni pevači Mia Borisavljević i Bojan Grujić važe za jedan od najlepših parova sa domaće estradne scene. Njih dvoje su se ostvarili u ulozi roditelja prošle godine kada su dobili ćerku Emu. Njihova naslednica je povukla gene na mamu i tatu, a pevačica je istakla za portal Pink.rs da je njihova ćerka veoma muzikalna. 

Obzirom na to da Mia vredno radi na svojim novim pesmama koje su veselog ritma, upitali smo je kako njena naslednica reaguje kada čuje maminu pesmu:

"Dok su pesme u izradi, ona se nasluša jedne te iste muzike. Tako da, kada ta pesma izađe na televiziji, ona je prepozna. Dosta je muzikalna i generalno voli muziku. Da, ona voli da igra, presmešno je to njeno igranje. Ja sada ne znam da li ona zna da je to njena mama, zato što sam ja sklona transformacijama u spotovima. Ona ne voli kada sam ja sređena, našminkana i sa frizurom. Bojkotuje to i traži da se vrati njena mama u prvobitni oblik, bez šminke, u pidžami."

Tokom snimanja spota za pesmu "Skandal" Mia je bila pokradena. Spot je sniman u Austriji na ulici, te pevačica ovaj peh smatra više svojom greškom zbog loše organiacije. Miu smo upitali da li je imala sličnu situaciju i kako se ponela u istoj:

"Bila sam pokradena u Austriji dok sam snimala spot za pesmu "Skandal". Osim toga, bila sam i pokradena kada sam došla u Beograd. Pratila su me tri momka od Ateljea 212 do kuće. Onda su ušli u moju zgradu, napali me i počupali. Najsmešnije je to kada me je napadač počupao za kosu i otpala mi je nadogradnja i njemu je ostala u rukama, tako da se on više uplašio nego ja. Ja sam mu dala i pare i telefon. Posle smo ih veoma brzo našli, jer je meni bio nov telefon, sačuvani su bili svi podaci i brzo smo ih locirali. Sada mi je sve ovo smešno, naravno tada nije bilo, ali kada se setim da mu je ostao umetak u ruci, on je bio više uplašen nego ja. Ja sam bila pribrana i dala im novčanik i pare. Oni su bili klinci, imali su 18, 19 godina kada smo se videli na sudu. A za ovaj peh u Austriji, to je ipak naša greška, mi smo na ulici snimali spot. To je bilo u nekom ćošku i trebao je neko da čuva te stvari. Najbitnije je da tu nije bio pasoš i lična dokumenta, a uostalom, kradljivcima samo trebaju pare." 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>