TV Show

Parovi

Amidži šou: Šaban Šaulić je nazivao svojom najboljom koleginicom!

Ne propustite novo izdanje emisije "Amidži šou" koje sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim! I ovog utorka, 26. februara od 23 časa, Ognjen Amidžić će sa gostima napraviti dobru atmosferu u studiju TV Pink i učiniti još jedno izdanje emisije "Amidži šou" nezaboravnim. Ovoga puta u goste stižu mu tri pevača, Marija Šerifović, Dženan Lončarević i Edita Aradinović kao i novinarka i spisateljica Vesna Dedić. Šaban Šaulić je nazivao svojom najboljom koleginicom! Ona će se u emisiji prisetiti nekih detalja.

Amidži šou: Šaban Šaulić je nazivao svojom najboljom koleginicom! Screenshoot/InstagramMnogo povoda za radost ima Marija Šerifović ovih dana zbog rasprodatih koncerata, a opet, kako i njena turneja nosi naziv - “Druga strana ploče”, postoji tuga koja ne jenjava. Odlazak Šabana Šaulića veoma je potresao našu pevačicu, pa će u emisiji izneti deo sećanja na kralja narodne muzike uz kog je odrastala i od kog je učila "zanat". Šaban je Mariju nazivao svojom najboljom koleginicom, a da li joj tuga teško pada u pripremi velikih koncerata u Beogradu i Novom Sadu ili joj daje dodatni motiv pevačica će otkriti u emisiji. 

U studiju će biti i Dženan Lončarević, čija je balada “Nema suza” jedna od najbolje kotiranih pred finale “Beovizije”. Dženan će otkriti kako doživljava ovu tužnu, antiratnu pesmu i kakva su njegova očekivanja pre svega na “Beoviziji”, a potom i od eventualnog odlaska u Tel Aviv na veliku scenu gde će se birati najbolja pesma Evrope.

Gošće Ognjena Amidžića su i Edita Aradinović, bivša članica "Ministarki", koja će otkriti sve dobre i loše strane solo karijere na koju se odlučila pre tačno godinu dana, kao i Vesna Dedić, čuvena novinarka čiji romani drže sam vrh liste najprodavanijih knjiga u Srbiji.

Naravno, Ognjen je i ovoga puta pripremio izazove za svoje goste, zanimljive igrice i najluđa pitanja te zato ne propustite novo izdanje emisije “Amidži šou” u utorak od 23 časa samo na televiziji Pink.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>