Region

Svet

U paklu zbog sukoba sa Jelenom Karleušom!

Jelena Karleuša svojim komentarima u muzičkom takmičenju "Zvezda Granda" izazvala je sukob sa porodicom Medan. U paklu zbog sukoba sa Jelenom Karleušom!

U paklu zbog sukoba sa Jelenom Karleušom! Screenshoot/Instagram



Jelena Karleuša svojim komentarima u muzičkom takmičenju "Zvezda Granda" izazvala je sukob sa porodicom Medan koji danima nakon emitovane emisije i dalje ne jenjava. Posledica svega su preteće poruke koje je dobila učesnica takmičenja, Mira Medan, u kojima se preti njoj, njenoj porodici, a ona se uplašena za svoj život, obratila javnosti.

Njen post osvanuo je na njenom Fejbuk profilu, a isti ćemo objaviti u celosti:

"Dragi moji, primorana sam da ovo sada napišem, dolaze mi preteće poruke od strane JK fanova i prijatelja, ne mogu reći da JK ima veze sa tim, niti želim. Poruke koje su mi poslali su sledece: "Čuvaj se" JK znam je dobro, ona nije naivna ni malo , pritom ima puno para i dosta opasni ljudi uz nju, ovo ti kažem iz dobre namere, ipak si ti porodična žena, imas decu i čuvaj ih. Sledeće su bile, pogrdne reči psovanje sve i svašta i onda pretnje polomićemo ti noge, ruke, nikada vise neće pevati, ne znaš ti još ko je JK. Necete dobro proci ni ti, ni tvoj muz. Takvih je najvise poruka bilo. Mene vise brine ova iz dobre namjere poruka. Ja JK nikada nisam uvredila, za razliku od nje koja mene vređa od ZG pa nadalje. To sve govori ko je ona! Ja sam neki dan zamolila sve ljude koji mene podrzavaju da nista lose ne pisu JK, to sam javno napisala i to sada ponavljam. Pusti te je ona se hrani ovakvim stvarima, meni sve ovo smeta i ne treba. Zelim da ovo prestane... Molim Vas novinare da ne dajete vise ovome na znacaju, pritom i ljudima je dosadno a meni stvarate probleme gore navedene u tekstu. Hvala Vam na podrsci,bili ste fer ali ovo ode u krivom smeru... Hvala jos jednom svima od srca Vasa Mira."

Nakon negativnih komentara koje je na račun izgleda Jelena uputila Miri iz Trebinja nakon njenog predstavljanja u "Zvezdama Granda", suprug takmičarke, Milorad Medan, žestoko je pevačici "vratio" milo za drago putem svog Instagram profila, kada se divi obratio objasnivši joj da je upućen u njenu navodnu seks aferu koja je zatresla region, pa time pokazao da neće ostati nem kada je u pitanju vređanje sopstvene žene.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>