Region

Svet

Šaban Šaulić: Snima se film! Biće prikazani nepoznati detalji o tragičnoj smrti!

Šaban Šaulić je imao karijeru o kakvoj većina njegovih kolega može samo da sanja, a njegov život bio je toliko bogat, da bi mogao da posluži i holivudskim scenaristima da se o njemu snimi film. Snima se film o životu pevača! Biće prikazani nepoznati detalji o tragičnoj smrti!

Šaban Šaulić: Snima se film! Biće prikazani nepoznati detalji o tragičnoj smrti! Screenshoot/YoutubePre gotovo tri godine, na ideju Šabanovog PR tima i najbližih članova porodice, Šaulić je pristao da snimi biografski film u kojem bi otkrio veliki deo svog života o kojem publika nije toliko znala. No kako je imao previše poslovnih obaveza, snimanje filma se prolongiralo. Ipak, porodica Šabana Šaulića sada je više nego odlučna da snimanje privede kraju, te da montira sve ono što je zabeleženo u 50 godina dugoj karijeri pokojnog pevača. Izvor za otkriva:

"Oni žele da se oduže Šabanu za sve što im je pružio u životu, pa će za dva meseca početi sa montiranjem materijala, zajedno sa celim timom koji je angažovan da radi na ovom projektu, jer ne žele da im nešto promakne. U filmu o Šabanu pojaviće se i veliki broj njegovih kolega, koji će otkriti manje poznate detalje iz njegovog života i ispričati anegdote koje ih podsećaju na pevača. Svakako, najemotivniji trenutak biće pojavljivanje njegove supruge Gordane, koja će pričati o zajedničkom životu sa Šabanom i svemu onome što je prošla sa njim za 44 godine braka. Ona će pričati o usponima i padovima u njihovom odnosu, o tome kako su odgajali decu, a tada će i otkriti kako se oseća posle Šabanove smrti, jer nema u planu da se oglašava u medijima i daje intimne ispovesti. Ona smatra da bi time narušila divno sećanje na svog muža i ne želi da se njen bol provlači svakodnevno po novinama."

Najbolniji trenutak za sve svakako će biti poslednja scena koju će publika imati priliku da vidi:

"Koliko znam, film će se završiti tako što će biti prikazane fotografije i video-materijal sa mesta saobraćajne nesreće u kojoj je Šaban izgubio život. To je svakako najbolniji trenutak za sve, ali tim koji radi na projektu smatra da taj deo nikako ne bi trebalo izbeći."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Informer

Povezane vesti:


>