Region

Svet

Anastasija Ražnatović: Nikada ne bih izdržavala svog partnera!

Iako je već duži vremenski period u emotivnoj vezi, Anastasija Ražnatović odbija da javno govori o svom partneru, ali je prilikom jednog od nedavnih pojavljivanja u medijima pristala da priča na temu muško-ženskih odnosa. "Nikada ne bih izdržavala svog partnera!"

Anastasija Ražnatović: Nikada ne bih izdržavala svog partnera! Screenshoot/InstagramĆerka folk dive Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija pred kamerama IDJTV-a, je otkrila neke stvari. Iako nije materijalista, smatra da uz uspešnu ženu treba da stoji podjednako ostvaren muškarac:

"Poduga je lista svega onoga što treba da poseduje moj izabranik. Najbitnije je da bude dobar čovek, da je pažljiv, iskren i lojalan. Nikada ne bih mogla da budem sa čovekom koji nije ambiciozan, koji je džabalebaroš, da samo sedi kod kuće i čeka da mu padne novac sa neba, niti bih izdržavala svog partnera."

A zatim je i objasnila svoj stav:

"Očekujem da oboje budemo uspešni i ostvareni jer jedino tako možemo da budemo srećni oboje. Kada je jedan uspešan a drugi ne, to ne može da uspe. Uvek je tu u pitanju neka vrsta ljubomore, pogotovo ako sam ja žensko a on muškarac. Ipak je to muški ego."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>