Region

Svet

Festival Beovizija ove godine imaće šest voditelja!

Festival "Beovizija" ove godine imaće šest voditelja. RTS-ov tandem Dragana Kosjerina i Ana Babić ove godine će gledaoce kroz takmičarske večeri iz najvećeg studija RTS-a voditi uz pomoć glumačkog dvojca - Ivan Mihailović i Nebojša Milovanović. 

Festival Beovizija ove godine imaće šest voditelja! PromoIz Studija 9, koji će u danima festivala postati green room, uključivaće se Kristina Radenković i Bojana Marković.

Voditeljski par 27. februara biće Dragana Kosjerina i Ivan Mihailović. Drugo polufinale, 28. februara vodiće Ana Babić i Nebojša Milovanović. Domaćini finalne večeri, u nedelju, 3. marta, biće voditelji iz oba polufinala.

Sve kompozicije koje učestvuju na ovogodišnjem festivalu dostupne su na multimedijalnoj platformi RTS Planeta i zvaničnom Jutjub kanalu RTS-a za Pesmu Evrovizije.
U oba polufinala predstaviće se po 12 kompozicija, a najboljih šest iz svakog polufinala boriće se u velikom finalu za titulu pobednika Beovizije 2019 i predstavljaće Srbiju na takmičenju za Pesmu Evrovizije 2019.

Beovizija 2019 – 27. i 28. februar, 3. mart, 21.00, RTS 1 i RTS Planeta

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>