Ostalo

Smeno

Tri žene se krvnički rvale u taksiju usred Beograda! (VIDEO)

Snimak je zgrozio sve koji su ga pregledali, ne samo zbog same tuče već i zbog načina na koji su reagovali pojedini muškarci koji se vide na snimku. Tri žene se krvnički rvale u taksiju usred Beograda!

Tri žene se krvnički rvale u taksiju usred Beograda! (VIDEO) Screenshoot/VideoTri žene su se krvnički tukle što možete videti na snimku, a čuo se i glas ženske osobe koja kaže:

"Je l' moguće da tako pomažete, je*em vam mater?"

Snimak brutalne tuče tri ženske osobe, od kojih su dve u kolima, a treća je nogama van automobila, obišao je juše društvene mreže i zgrozio sve koji su ga odgledali.

"Je li ovo obezbeđenje, brate? Je*em vam mater, brate, snimaj!" - uzviknula je jedna od žena, verovatno stojeći pored osobe koja je snimala ovaj video.

Nekoliko okupljenih muškaraca pokušalo je da razdvoji žene, izvukavši na kratko crnku u tigrastoj haljini, dok ju je druga žena vukla za kosu. Crnka se odmah vratila i ponovo uhvatila u koštac sa drugim ženama.Pusti joj kosu, odma' sad joj pusti kosu - tukla je crnku žena sa sedišta, dok su joj se u krilu dve napasnice rvale.

"Ajde, izađi. Razvaliće mi sedište" - prokometarisao je muškarac u crnoj jakni, verovatno taksista vozila u kome su se one tukle.

Od raspuštenog i brutalnog ponašanja svih učesnica ovog incidenta, Tviteraše je, izgleda, više razbesnela reakcija prisutnih ljudi. 

"Ovo sad možeš lepo da nagu*iš" - prokomentarisao je neko u pozadini snimka, propraćen smehom.

A onda je, dok su dve žene bile u klinču, muškarac u crnoj jakni sa osmehom pokušao da zadigne suknju jednoj, kako bi joj se videla pozadina. Twiteraši su napisali:

"Umesto da ih razdvoje, oni uživaju u raširenim nogama, gaćicama i golotinji" 

"Ne zna se ko je jadniji, da li ove žene ili ovi nazovi muškarci" 

Drugi su otišli korak dalje, te komentarisali da je reč o "prijateljicama noći" i da je u pitanju "borba za prevlast na beogradskim ulicama".
 

ah čari Beograda pic.twitter.com/dPAHByfJ2F

— чкакосмичка (@ckakosmicka) February 19, 2019
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Telegraf

Povezane vesti:


>