Region

Svet

Šaban Šaulić tri meseca pred smrt ostavio testament!

Legenda narodne muzike Šaban Šaulić u nedelju, u ranim jutarnjim časovima, poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, a u automobilu sa njim bio je njegov muzičar Mirsad Kerić, koji je upravljao vozilom, i Šaulićev kum Slobodan Stojadinović. Pevač je tri meseca pred smrt ostavio testament!

Šaban Šaulić tri meseca pred smrt ostavio testament! Screenshoot/Instagram



U dnevnoj štampi osvanule su brojne čitulje u kojima se opraštaju od kralja narodne muzike. Između njih izdvajaju se čitulje ćerke Ilde, sina MIhajla, supruge Goce i ćerke Sanele.

Najupečatljivija čitulja, ujedno i najpotresnija jeste ona koju je dala porodica zajedno:

"Prestalo je da kuca veliko ljudsko srce, utihnuo je najlepši glas ovog podneblja... suprug, otac, deda, tast, kum, prijatelj, brat..."

"Za mene su ti na jednom dalekom putu, gde ću ti se i ja, kao i mnogo puta pre, jednog dana pridružiti, da tamo negde ipak ostarimo zajedno... od beskrajnog ponosa, do neizmerne boli u srcu i duši, tvoja Goca."


Šaban kao da je predosetio kraj jer je samo tri meseca pre smrti odlučio da sastavi testament. Tom oporukom svu svoju imovinu, vrednu nekoliko miliona evra, ostavio je supruzi, deci i unucima. 
 

Šaban Šaulić nikada nije glumio zvezdu iako je to bio!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>