Zadruga

Parovi

Dragana Mitar: Šta sam ja dobila za pola godine veze sa njim?!

Stanija Dobrojević tvrdi da zna razlog što je Pavle Jovanović ušao u rijaliti, ali je otkrila i nekoliko tajni koje je čula napolju. Dragana Mitar je razgovarala sa njom pa se zapitala: Šta sam ja dobila za pola godine veze sa njim?! A kažu da sam sponzoruša?!

Dragana Mitar: Šta sam ja dobila za pola godine veze sa njim?! Screenshoot/YoutubeStarleta Stanija Dobrojević je razgovarala sa Draganom pa joj je otkrila da je razgovarala sa Pavlom o njoj:

"Pitala sam ga što je ovde došao da li zbog tebe ili da promoviše klubove. Ja sam skapirala da on tebe mnogo voli. On nije rekao nijednu lošu reč o tebi. Rekao je da si mnogo dobar čovek, da si temperamentna u spoljnom svetu, da ne zna zašto si ovde mirna. Da si divna majka. Rekao je da mu je bilo krivo što je ispalo da je išao ovaj, onaj, Torta, da si ispala napolju ku.vetina. A nije tako, već si bila nesrećna u braku i samo si tražila izlaz. Rezime je da ima mnogo lepo mišljenje o tebi. Sikija (Sinišu Dragutinovića, njenog muža) ne podnosi."

Dragana Mitar smatra da mu je Siniša nabio komplekse:

"Siniša je meni objasnio kako stoje stvari. Koja žena koja se vratila mužu treba da se druži sa bivšim dečkom."

Stanija je nastavila:

"Kaže on meni da je tebi hteo nešto da dokaže, ali mu devojka ostane trudna i ona mu šalje ovde stvari."

Dragana joj je govorila:

"Šta sam ja dobila za pola godine što sam bila sa njim, a kažu da sam sponzoruša? Bila žurka na Kopaoniku, ja išla sa drugaricama, meni moj Siniša sve platio i sama se provela sa drugaricama. Jesam li ja tražila da mi neko pošalje tortu na rođendan? Pa šta što mi je muž kupio auto, pa imala sam ga i ranije. Kada je Ša ušao, on je znao situaciju napolju i tako se on ubacio u tu priču, jer je video da dečko laže i tako je počelo to prepucavanje. Dečko nije normalan, daleko mu lepa kuća. Neka ljubav? O čemu ti pričaš? Mom drugu rođendan i ja odem na splav i ja i gospodin Torta i on dolazi na rođendan i pruža ruku Torti i meni govori: "Pruži i ti ruku". Ma o kakvoj on ljubavi pričaš."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>