Svet

Region

U susret 47. FEST-u: Premijere filmova na RTS-u!

U susret 47. FEST-u, RTS će u narednom periodu, od 18. februara premijerno emitovati ciklus filmova koji su obeležili prethodna izdanja ovog međunarodnog festivala. Premijere filmova na RTS-u!

U susret 47. FEST-u: Premijere filmova na RTS-u! PromoCiklus će biti emitovan na RTS2, a započeće u ponedeljak, 18. februara filmom "Niotkuda" (In the Fade) iz 2017. godine, koji prati priču o mladoj ženi, Katji čiji se život raspadne kad izgubi muža Nurija i malog sina Rokoa u bombaškom napadu. Ona kreće u zamornu potragu za počiniocima i razlozima ovog besmislenog zločina, a to sve dodatno komplikuje Katjin bolan period žalosti, otvarajući nove rane i sumnje. Danilo, advokat i Nurijev najbolji prijatelj, zastupa Katju na suđenju protiv dvoje osumnjičenih: mladog para iz neonacističkog miljea. Suđenje dovodi Katju do granice pucanja, ali za nju jednostavno nema alterantive: ona želi pravdu. Film će biti na programu u 20.00 časova.

U četvrtak, 21. februara na RTS 2 u 20.00h gledaoce očekuje film "Dvostruki ljubavnik" (Double Lover, 2017). Ovaj kontroverzni film donosi priču o mladoj Parižanki Kloi koja se zaljubljuje u svog terapeuta i s njim započinje turbulentnu vezu u kojoj će se njegova mračna prošlost isprečiti između njih…

Biografska priča o pevaču Morisiju - Morisi: "Engleska pripada meni" (England Is Mine, 2017), koja prati njegov život pre nego što je postao pevač benda Smits, emitovaće se u subotu, 23. februara od 16.30h, a zatim sledi australijski vestern smešten u ’20-te godine prošlog veka – "Mila zemlja" (Sweet Country, 2017). 

U nedelji od 25. februara, u terminu od 20.00h, na Drugom programu RTS-a emitovaćemo horor dramu - "Telma" (Thelma, 2017), i akcionu komediju - "Veteran" (Beterang, 2015), dok će u nedelji od 04. marta na programu biti i filmovi "Afera Nil Hilton" (The Nile Hilton Incident, 2017) i "Nokturama" (Nocturama, 2016)…

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>