Zadruga

Parovi

David kroz suze pričao o bratu! Aleksandri još jednom poručio da ode! (VIDEO)

Dugo nisu u kontaktu! David Dragojević kroz suze pričao o bratu! Aleksandri Subotić još jednom poručio da ode i da ga ne čeka više! 

David kroz suze pričao o bratu! Aleksandri još jednom poručio da ode! (VIDEO) Screenshoot/InstagramDavid Dragojević i Ana Korać plakali su tokom večerašnje emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" kada je on pričao o vezi sa bivšom devojkom Aleksandrom Subotić i video-pozivu koji je imao sa majkom Biljanom.

U jednom momentu David se dotakao svog brata Dejana Dragojevića sa kojim je već duže vreme u lošim odnosima, između ostalog i zbog svoje bivše devojke Aleksandre Subotić. Kroz suze je pričao:

"Ja sam uvek bio uz njega i dok sam bio u Americi, on je mene zvao šta god mu je trebalo. Taj konflikt je nastao zbog svađa devojaka. Ne znam šta se dešava napolju, ja često misli na njega, pokušavao sam njega da zovem, ali on je mene blokirao."Nakon ovoga David je nastavio da priča o svojoj majci Biljani i očuhu koji je podržao njegovu vezu sa Anom Korać. Takođe, David je poručio u svom izlaganju Aleksandri Subotić da ga ne čeka više.

Podsetimo, Aleksandra Subotić trenutno sa svojim detetom živi u porodičnoj kući Davida Dragojevića u Veterniku, što se ovom zadrugaru nikako nije svidelo kada je saznao. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>