Zadruga

Parovi

Bane Čolak tvrdi da se pevačice bave prostitucijom! Svojim očima video?!

Makro Mine Vrbaški mi je pokazao dva kataloga puna riba sa estrade! Sve same pevačice! Bane Čolak tvrdi da se brojne srpske pevačice bave prostitucijom! Svojim očima video katalog?!

Bane Čolak tvrdi da se pevačice bave prostitucijom! Svojim očima video?! Screenshoot/Youtube
Bane Čolak tvrdi da se brojne srpske pevačice bave prostitucijom, kao i da je svojim očima video kataloge s njihovim cenama. On je ispričao kako je upoznao makroa Mine Vrbaški, koji mu je nudio da bira zvezdu s kojom bi imao seks za novac:

"Makro Mine Vrbaški mi je pokazao dva kataloga puna riba sa estrade! Sve same pevačice! Unutra su njihove fotografije i ispod njih cene. Bio sam šokiran! Mislio sam da je mit da su pevačice kurve, kad ono - istina. Taj lik je najpoznatiji beogradski makro i nudio mi je da biram koga ću da kre.nem, ali ja nisam bio u fazonu da plaćam za seks."

Sa druge strane, srpske pevačice poručuju Čolaku da bezočno laže, ali nekoliko njih ipak priznaje da je javna tajna da na estradi ima prostitucije. Mia Borisavljević o tome kaže:

"Nemam kontakt sa takvim ljudima, niti sam ikada videla takav katalog. To nije moj svet, ne poznajem ni jednu prostitutku, niti znam ko se čime bavi u slobodno vreme."

Teodora Džehverović priznaje da je u čula da se pominje katalog s devojkama koje makroi nude za pare, ali da niko nije rekao da su u njemu njene koleginice:

"Baneta ne uzimam za ozbiljno. Ukoliko bi se neka pevačica i bavila najstarijim zanatom, ne verujem da bi to radila preko kataloga. Ne razumem zašto bi neko pored pevanja zarađivao novac na taj način. Ako ima takvih, to ne podržavam."

Postoje i one koje delimično potvrđuju ovu priču. Tamara Milutinović poručuje:

"Ne mogu da kažem da je to što Čolak kaže laž, jer ne znam šta drugi rade. Prostitucija je među pevačicama postojala i postoji i dan-danas, ali mene to ne zanima."

I Nataša Moskva otkriva da ima pevačica koje se bave najstarijim zanatom, ali ne veruje da Bane zna išta o tome:

"U svakoj profesiji ima kurvanja, pa i na estradi. Kad je reč o Čolaku, on besomučno laže. Sram ga bilo! Njemu ništa ne verujem. On je nešto načuo pa se predstavlja kao da zna sve o tome. Bolesnik!"

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Informer

Povezane vesti:


>