Region

Svet

Karleuša i Duško: Taj brak je na aparatima, obična farsa i igranka za medije!

Duško Tošić je posle porno skandala svoje žene Jelene Karleuše odustao od preseljenja u vilu na Dedinju koju je za 2,5 miliona evra kupio od Dragana Stojkovića Piksija. Njemu nije problem da finansira sve hirove koje Karleuša ima ali... Taj brak je na aparatima, obična farsa i igranka za medije!

Karleuša i Duško: Taj brak je na aparatima, obična farsa i igranka za medije! Screenshoot/Instagram



Duško Tošić ne želi da uloži još 300 hiljada evra u renoviranje i opremanje ovog velelepnog izdanja u koje je njegova žena planirala da se useli na proleće. Naime, navodno on sada zahteva da Jelena Karleuša sa ćerkama nastavi da živi u kući u Lisičjem potoku. Izvor za Informem kaže:

"Jelena je imala sumanute ideje kada je uređenje Piksijeve vile u pitanju. Htela je da ruši zidove, da pravi spa centar, kupuje preskup nameštaj. Po prvobitnom planu, sve to bi Duška koštalo oko 300 hiljada evra. Pre Jelenine afere sa Vranješem on je želeo da joj ispuni svaku želju, međutim sada je odlučio da malo zavrne slavinu."

Iako mu se smeši produženje ugovora sa Gvangžuom vredan čak 8,5 miliona evra, Duško je iz inata odlučio da ženi uvede sankcije:

"Njemu nije problem da finansira sve Jelenine hirove, ali namerno želi da je kazni zbog skandala koji je izazvala njena afera sa Ognjenom. Zato je sve prolongirao. Duško, kakav je, na kraju će popustiti, ali za sada nema ništa od preseljenja. Vila na Dedinju je prazna."

On navodi da se Jelena uskoro sa ćerkama vraća iz Dubaija i da će za sada živeti i dalje u Lisičjem potoku. Duško je iz Emirata otišao u Australiju na pripreme, a nerednih godina će biti stacioniran u Kini, zbog posla:

"Duško i Jelena su se dogovorili da se za sada prave kao da je sve u redu u njihovom braku i da sve funkcioniše. Dušku to nije problem jer se svakako neće mnogo videti u nerednom periodu. Kao što se već zna, ni on nije bio veran Jeleni. Šetao je misice, manekenke, nepoznate devojke... On će nastaviti tako da živi i u narednom periodu. U Kini će mu društvo praviti različite lepotice, dok će Jelena biti u Beogradu sa ćerkama. Taj brak je na aparatima, obična farsa i igranka za medije."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Informer

Povezane vesti:


>