Region

Svet

Dea Đurđević se oporavlja! Kolega o nesreći kaže: Ovo je bila najteža slika u mom životu! (VIDEO)

Voditeljka je juče ujutru u stravičnoj saobraćajnoj nesreći ispred KBC „Dragiša Mišović“ na Dedinju umalo izgubila ruku. Sada se Dea Đurđević oporavlja! Njen kolega koji je video nakon nesreće kaže: "Ovo je bila najteža slika u mom životu!"

Dea Đurđević se oporavlja! Kolega o nesreći  kaže: Ovo je bila najteža slika u mom životu! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Prva u pomoć nakon stravičnog udesa pritekla je u pomoć medicinska sestra koja je bila u kobnom autobusu i tako joj spasila ruku, otkrio je voditelj i kolega Predrag Sarapa, koji je među prvima stigao na mesto nesreće. Sarapa je vrlo potresen i još pod stresom jezivog događaja ispričao:

"Težak udes i sudar! Na svu sreću, Dea je sada dobro. Želim da se zahvalim mladoj devojci, medicinskoj sestri, koja je priskočila Dei i zaustavila prvi talas krvarenje. nadam se brzom oporavku i nadam se da će Dea vrlo brzo biti sa nama."

Sarapa je ispričao i detalje šta se dešavalo neposredno pred saobraćajnu nesreću:

"Češće ja nju zovem jer se ja lako budim, pa je tako bilo i juče. Vadila je umnjak, sve je dobro prošlo. Kad sam došao pred zgradu kolega Filip mi je rekao da je bilo neko čukanje. Kad sam je video kako  leži u takvom stanju i kad je rekla dajte mi nešto protiv bolova, ja nisam izdržao. Nadam se da će sve biti u redu. Ovo je bila najteža slika u mom životu."

Mladen Mijatović, dan posle stavične nesreće, Dein dugogodišnji partner, profesionalno je nastavio da obavlja svoj posao, pa je tako dao i kompletan izveštaj sa saobraćajne nesreće u kojoj je njegova devojka voditeljka Dea Đurđević umalo izgubila ruku kada je na nju na trotoaru naleteo autobus kod KBC "Dragiša Mišović". Mijatović je potpuno profesionalno dao kompletan izveštaj s tim što nije izneo nijedan novi detalj. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>