Region

Svet

Poznati šalju poruke podrške: Mila moja Dea, mislimo i volimo te svi!

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila rano jutros ispred KBC Dragiša Mišović povređene su tri osobe, među kojima je i voditeljka „Novog jutra“ Dea Đurđević. Poznati šalju poruke podrške! Mila moja Dea, mislimo i volimo te svi!

Poznati šalju poruke podrške: Mila moja Dea, mislimo i volimo te svi! Screenshoot/Instagram



Povređena lica zbrinuta su na VMA gde im je ukazana pomoć, a najbolji tim lekara trenutno daje sve od sebe da stabilizuje zdravstveno stanje Đurđevićeve.

Veliki broj poznatih ličnosti sa naše javne scene bio je duboko potresen ovim saznanjem, te od jutros ne prestaju da šalju snažne poruke podrške popularnoj voditeljki. Među prvima se oglasila pevačica Jelena Karleuša, koja je poručila Dei da bude snažna. Voditelj i Dein kolega, Ognjen Nestorović, poručio je Dei:

 "Munjo, i ovo ćeš pobediti".

Novinarka Gordana Uzelac takođe se oglasila rečima:

 "Znam da si jaka".

Voditeljka Irina Vukotić objavila je fotografiju sa Deom uz emotikon srca. Pinkova zvezda Sara Reljić kratko je poručila:

 "Izdrži, draga Dea".

Voditeljka Sanja Marinković joj je poručila:

 "Drži se Dea, možeš ti to".

Nina Radulović objavila je fotografiju sa Deom uz poruku:

 "Mila moja Dea, mislimo i volimo te svi".

Voditeljka Vesna Dedić imala je divne reči za Deu:

 "Svim srcem uz moju predivnu mladu koleginicu. Boli me kada se ovakve stvari dešavaju onima koji nikad nigde ne kasne i koji svojim osmehom i dobrotom svima čine život lepšim. Ceo novinarski esnaf dušom i srcem je u ovim satima na VMA."

Tu su još i Dušica Jakovljević, pevačica Slađa Alegro, Ana Kokić, Đani i mnogi drugi...

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>