Region

Svet

Dei Đurđević amputirana je ruka na licu mesta! Jovana Joksimović zaplakala uživo! (VIDEO)

Dei Đurđević amputirana je ruka na licu mesta! Jovana Joksimović zaplakala uživo! Suze su joj navirale, nije mogla da se kontroliše.

 Dei Đurđević amputirana je ruka na licu mesta! Jovana Joksimović zaplakala uživo! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeMladoj voditeljki Dei Đurđević amputirana je ruka na licu mesta saobraćajne nesreće koja se dogodila kod KBC Dragiše Miševića, a njena koleginica Jovana Joksimović rasplakala se uživo kada je čula stravične vesti.

Jovana se potresla slušajući izveštaj sa lica mesta. Suze su joj navirale na oči i nije mogla da progovori. Moglo se samo sa usana pročitati da: 

"Strašno". 

Ni Srđan Predojević nije mogao da prozbori pa su emisiju nastavili prilogom. Podsetimo, kod beogradske bolnice "Dr Dragiša Mišović" jutros u 6 došlo je do teške saobraćajne nesreće odnosno lančanog sudara dva autobusa i tri automobila. Naime, kada je došlo do prvo sudara putničkih vozila, vozači su izašli iz kola da provere i utvrde štetu, autobus je naleteo na voditeljku i doslovno je "pokupio" na trotoaru. Prema prvim informacijama, ona je u veoma teškom stanju.

Voditeljka tv Pinka Dea Đurđević imala je tešku saobraćajnu nesreću!

  

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>