Region

Svet

Voditeljka tv Pinka Dea Đurđević imala je tešku saobraćajnu nesreću! (VIDEO)

Voditeljka Dea Đurđević imala je tešku saobraćajnu nesreću, kada je u nju udario autobus GSP ! Dea je na operaciji, lekari ruku drže na ledu i bore se da ne ostane bez nje!

Voditeljka tv Pinka Dea Đurđević imala je tešku saobraćajnu nesreću! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Mlada voditeljka Dea Đurđević teško je povređena i amputirana joj je ruka na licu mesta posle jutrošnje saobraćajne nesreće, koja se oko 6 sati, dogodila kod beogradske bolnice "Dr Dragiša Mišović".  Nju je udario autobus GSP koji se zakucao u učesnike stravičnog lančanog sudara u kojem su učestvovala dva GSP autobusa i tri automobila.

Kako Kurir saznaje, voditeljka TV Pink Dea Đurđević je u izuzetno teškom stanju prevezena na VMA pošto je ostala bez ruke na samom mestu nesreće. Naime, kada je prvo došlo do sudara putničkih vozila, vozači su izašli iz kola da provere i utvrde štetu, a GSP autobus je naleteo na voditeljku i doslovno je "pokupio" na trotoaru.

Dein dečko Mladen Mijatović je izjavio:

"Čuo sam se sa njom, nismo se još uvek videli. Zaista moram da kažem da je policija odlično obavila posao, da lekari isto to čine i da se nadamo da će sve biti u najboljem redu."

Prema najnovijim informacijama, do udesa je došlo tako što je Dea imala lakši sudar sa drugim automobilom. U trenuku kada je iz vozila izašla kako bi se sa vozačem dogovorila šta da rade na nju je naleteo autobus i otkinuo joj ruku. Dea je hitno prevezena u Urgentni centar, a otkinutu ruku su lekari "stavili na led" i na sve načine pokušavaju da je spasu kako ne bi ostala bez nje. Dea Đurđević se nakon teške saobraćajke u ovim trenucima nalazi u operacionoj sali, gde lekari daju sve od sebe da saniraju povređe koje je zadobila.

Intervenisale su tri ekipe Hitne pomoći koje su zbrinule povređene. Tri osobe sa težim povredama prevezene su na VMA. U nesreći je učestvovalo nekoliko putničkih, kao i vozila gradskog prevoza. Razlog udesa je najverovatnije proklizavanje.

Kako tvrde očevici i učesnici nesreće, voda zbog havarije na vodovodnoj cevi u Ulici Ljutice Bogdana slivala se niz ulicu koja je potom poledila. Autobusi na linijama 59, 42 i 78 saobraćaju alternativnom trasom. U ovom trenutku još je zastoj u blizini KBC "Dragiša Mišović".

Saobraćajna nesreća dogodila se u 6 časova na uglu ulica Ljutice Bogdana i Heroja Milana Tepića u Beogradu. Profesor Darko Mirković sa VMA rekao je da je primljeno troje povređenih, od kojih dvoje sa teškim povredama. Žena koja se nalazi na intenzivnoj nezi ima teške povrede ekstremiteta. 

Najpre su se sudarila dva automobila. Potom je u njih udario autobus, pa još nekoliko vozila. Intervenisale su i tri ekipe Hitne pomoći koje su zbrinule povređene. Prema rečima očevidaca i učesnika u nesreći, razlog udesa je proklizavanje. Autobusi na linijama 59, 42 i 78 saobraćaju alternativnom trasom. Kako su potvrdili u Hitnoj pomoći nesreća se dogodila jutros oko 6 sati i ima više povređenih osoba.

"U 6 i 17 dobili smo poziv da je došlo do sudara dva autobusa i više automobila. Dve osobe su povređene. Žena stara oko 30 godina je teže povređena, dok je muškarac star oko 50 godina lakše povređen" - rekli su iz iz Hitne pomoći. "Intervenisale su i tri ekipe Hitne pomoći koje su zbrinule povređene. Jednoj devojci je amputirana ruka na licu mesta. Tri osobe sa težim povredama prevezene su na VMA."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>