TV Show

Parovi

Veza na testu! Kako se Ana i David ponašaju van rijalitija Zadruga 2!

Ne propustite novo izdanje emisije "Paparaco lov". Veza na testu! Kako se Ana Korać i David Dragojević ponašaju van rijalitija "Zadruga 2" i šta je Stanija radila pre ulaska u rijaliti...

Veza na testu! Kako se Ana i David ponašaju van rijalitija Zadruga 2! Screenshoot/YoutubeU novom izdanju emisije "Paparaco Lov" ove srede na TV Pink biće emitovani snimci poznatih u situacijama koje su želeli da sakriju od javnosti. Nakon diskvalifikacije Aleksandre Subotić iz najgledanijeg rijalitija "Zadruge", njen sada već bivši verenik David Dragojević započeo je vezu sa Anom Korać. Njihova veza zainteresovala je domaće medije, a u ovonedeljnoj emisiji "Paparaco lov" gledaoci će moći da vide kako se par ponaša van najgledanijeg rijalitija. Naime, Ana i David su nakratko napustili "Zadrugu" zbog snimanja emisije "Magazin In", a da li je njihova ljubav iskrena i kada nisu pred kamerama, otkriva emisija "Paparaco lov".

Stanija Dobrojević iznenadila je javnost kada je napustila "Zadrugu" zbog zdravstvenih problema, a proteklog vikenda vratila se u rijaliti kao ravnopravni učesnik i unela pometnju među ostalim zadrugarima. Šta je Stanija radila neposredno pred ulazak u "Zadrugu" i sa kim se videla, biće emitovano u ovonedeljnoj epizodi "Paparaco lova".

Nakon teške saobraćajne nezgode, Darko Lazić počeo je da se oporavlja, a svaki njegov korak pratili su domaći mediji. Popularni pevač proveo je izvesno vreme na rehabilitaciji u jednoj mladenovačkoj banji, a prvi snimci Darka Lazića nakon oporavka emitovaće se ove srede u "Paparaco lovu".

Tokom svih deset sezona, koliko se emituje "Paparaco lov", bili su prikazani brojni snimci saobraćajnih prekršaja poznatih, a u ovonedeljnom izdanju glavni akter je Nataša Bekvalac. Pop pevačica napravila je prekršaj, a šta je uradila da joj policajci ne bi napisali kaznu, saznaćete u "Paparaco lovu".

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>