Zadruga

Parovi

Stanija je emocijalno nezrela, uvredljiva do bola i na zalasku karijere!

Stanija Dobrojević se tek vratila u rijaliti „Zadruga 2“, a mnogi već očekuju da će starleta pomrsiti konce mnogim ljubavnim parovima. Astrolog Dušan Veličković veruje da se to ipak neće desiti. Ona je emocijalno nezrela, uvredljiva do bola i na zalasku karijere! 

Stanija je emocijalno nezrela, uvredljiva do bola i na zalasku karijere! Screenshoot/YoutubeKako kaže, vreme kada je Dobrojevićeva mogla da zavede svakog muškarca davno je prošlo, a jedini rijaliti učesnik koji još nije postao imun na Stanijine čari jeste Vladimir Tomović. Ali, kako Veličković tvrdi, Tomovića Stanija zanima isključivo zbog interesa.

Stanija je rođena da bude varana, nimalo joj nije lako, pogotovo što je Riba sa podznakom u Raku. To su dva vodena znaka, njoj je nebo dalo sve što joj treba - seksepil, prefinjenost, lepotu, elokventnost, ali i seksualnu energiju koja je blokirana.

Međutim, ona je savršen primer žene koja potpuno pogrešno koristi prednosti koje ima - kaže na početku razgovora za VIP Veličkovič i objašnjava: 

"Dobila je sve što joj treba, ali je emocionalno nezrela i uvredljiva do bola. Njen najveći problem je što ne ume da sačuva novac koji zaradi. Ima šuplje prste i ma koliko zaradila, novac će joj uvek izmicati iz ruku. Ima sistemski problem jer privlači muškarce koji su skloni da žive na njenoj grbači, da parazitiraju, da otimaju od nje. Iritantna je po druge i sve dok bude na foru zarađivala novac, uvek će se naći neki muškarac koji će joj zarađeno uzeti. Takav je i Vladimir Tomović. "

 Njih dvoje su tipični glumci u rijalitiju, nemaju šta da ponude, a njemu odgovara da se šlepa uz Staniju, jer je parazit, koji stalno traži organizam iz kojeg će isisati svu energiju. Glumiće njih dvoje i dalje, čim se Vladimir bude vratio u „Zadrugu“, a kada se rijaliti bude završio, svako ide na svoju stranu - kaže naš sagovornik.

Veličković dodaje da nijedan par u „Zadruzi“ ne treba da se plaši Stanijinog povratka.

"Stanija je riba na zalasku karijere, i dalje pokušava da glumata, a ima skoro 40 godina. U njenim godinama treba da glumi damu, a ne da se šeta u tanga gaćama po rijalitiju. Ana Korać je pet puta bolja riba od nje, a pritom je mlada, zgodna, lepa, pametna... Šta će Davidu Dragojeviću Stanija, koja je treća liga, u rangu ženturača, pored Ane." - kaže Veličković i dodaje da Dobrojevićevu ipak čeka srećan završetak.

"Prošla godina joj je bila prilično turbulentna, imala je dosta potresa na privatnom planu, ali i zdravstvenih problema. Bila je i na operaciji, ali sve će se polako okrenuti nabolje. Njoj stoji brak sa muškarcem koji je poznat, jak i moćan, ozbiljan i uspešan čovek, a ne šarlatan, kao Tomović." - kaže Veličković.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo

Povezane vesti:


>