Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Novi gazda je Brendon! Od sreće zapalio cigaretu u kući! (VIDEO)

Višnja Petrović je sinoć napustila rijaliti "Zadruga 2" Nakon što je proglašeno da je dobila najmanji procenat glasova, Višnja Petrović uputila se ka studiju u Šimanovcima, gde ju je dočekala voditeljka Dušica Jakovljević. Po Višnjinoj želji, novi gazda je Brendon! Od sreće zapalio cigaretu u kući! 

Zadruga 2: Novi gazda je Brendon! Od sreće zapalio cigaretu u kući! (VIDEO) Screenshoot/InstagramVišnja se prvo pohvalila da je dobila mnogo poklona od svojih cimera, a potom je objasnila zbog čega se nije više potrudila oko igre u duel sa drugom nominovanom takmičarkom, sudijom Snežanom Ilić. 

Kada su prešle preko svih tema, dok su gledale retrosprektivu Višnjinog učešća u "Zadruzi 2", Petrovićeva je uzela papir i olovku i imenovala novog gazdu za nedelju ispred nas.

 Bora Santana je odmah nakon čitanja pisma prokomentarisao da je Višnja trebala za gazdu da postavi nekoga kog je smatrala pravim prijateljem, a ne Brendona i da je time pokazala da nije iskrena. Mnogi su Višnjinim izborom razočarani, pa nam ostaje da vidimo kako će proteći ova nedelja.

Brendon je zbog sreće i zbunjenosti, cigaretu zapalio u kući.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>