Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Stanija u rijaliti ušla kao Crnogorska snajka! (VIDEO)

Stanija Dobrojević je na samom početku najgledanijeg rijalitija uplovila u ljubavnu vezu sa Vladimirom Tomovićem, a njihovi putevi su se razišli kada su se oboje našli napolju. Ipak ona je u rijaliti "Zadruga 2" ušla kao Crnogorska snajka.

Zadruga 2: Stanija u rijaliti ušla kao Crnogorska snajka! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Stanija je odlučila da se ponovo vrati u najgledaniji rijaliti, a u studiju je otkrila i kako su se Vladimir i ona ponovo našli i nastavili da uživaju u ljubavi:

"Ulazim kao Crnogorska snajka. Naša podrška mi je najbitnija. Imamo veliku podršku ljudi, vole moje stavove i kako reagujem u mnogim situacijama. Oni koji su za ljubav su najaktivniji. Mislila sam da će to prestati posle mesec dana. Mislila sam da će sve da utihne, svaka im čast."

Stanija je bila emotivna dok je pričala o svom dečku, a ove reči će ga zasigurno dirnuti:

"Po izlasku dobila sam razne informacije. Videla sam i klipove koji su pokazivali da ništa nije onako kako mi je Vladimir predstavljao. Ja sam burno odreagovala, posle smo razgovarali. Kad onako udariš nekog, ti si gubitnik u rijalitiju. On je previše srčan i iskren u svojim stavovima. Ja ne mogu da kažem da sam zaljubljena, ja sam tog dečka zavolela. Mene su kod njega kupile druge stvari kao što su reč, obraz, stavovi, principi."

Novinari su imali želju da saznaju pod kojim uslovima bi pristala na zajednički život sa Vladimirom u Crnoj Gori, a onda je oduševila širi auditorijum kad je ispričala na koji način ju je iznenadio:

"Kada bi pristao na kompromise, da i on ide u Ameriku, da. Ali, da se baš odreknem svog života i da sve bude po njegovom, nije u redu. Savetovao me, rekao mi je samo pamet u glavu. Imali smo slikanje u jednom hotelu, a on je na tu adresu poslao cveće sa natpisom: Pamet u glavu."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>