Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Ša otvorene vilice slušao šta Dragana Mitar priča! (VIDEO)

Istakla je da su oboje pogrešili! Dobila je napad od druge strane koja je prvo slagala, pa priznala, a tvrdi da se ona nije igrala. Ša otvorene vilice slušao šta Dragana Mitar priča za stolom rijalitija "Zadruga 2"! 

Zadruga 2: Ša otvorene vilice slušao šta Dragana Mitar priča! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Zadrugari pitaju jedni druge sve ono što ih zanima, a tiče se dešavanja i njihovih odnosa pred kamerama rijalitija "Zadruga 2". Ukućanin koji dobije pitanje od svojih cimera, mora iskreno da odgovori na njega kako bi "Igra istine" bila uspešna, a oni dobili nagradu.

Lepi Mića, nakon svađe sa Snežanom Ilić, imao je pitanje za Draganu Mitar. Ovaj ukućanin želeo je da čuje od Dragane šta je slagala poslednja dva dana, kao i da se izjasni po pitanju svog trenutnog emotivnog stanja na šta je ona odgovorila:

"Ja se nadam da će ova tema sutra biti konačno završena. Šta sam slagala? Pa mene je generalno iznerviralo kada sam ja Zorici rekla šta je pisano. Tu sam dobila napad od druge strane koja je prvo slagala, pa priznala. Obe strane su krive. Ja se nisam igrala. Zabole me više k*rac šta mislite o meni. Oboje smo pogrešili. Ta priča je završena, što se mene tiče. Da to nije prijalo, ne bi ni bilo. Meni je to odgovaralo, više ne."

Priznala je da je ne interesuje mišljenje zadrugara o njoj i njenom privatnom životu kao i to da je flegma i da je ništa ne dotiče. ( Emociju i suze smo videli samo u trenutku kada je u rijaliti ušao Pavle Jovanović) Ša je tokom njenog izlaganja izgleda bio jako zbunjen i iznenađen jer je otvorene vilice slušao šta govori, a zatim samo kratko dobacio:

"Pošteno. To je to."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>