Style

Ljubav

Najveći foliranti po horoskopu! Ko je to kralj drame?!

Oni umeju da se prilagode svim situacijama bez problema, a da niko to ne primeti. Najveći foliranti po horoskopu! Ko je to kralj drame?!

Najveći foliranti po horoskopu! Ko je to kralj drame?! Svet Plus
Lav

Kralj/kraljica drame. Najčešće vas svojom večno nasmejanim izrazom lica ubedi za čas da je sve super kako biste bili fokusirani na njihovo stanje. Pošto su opsednuti sobom sve će potisnuti kako bi izbili u centar pažnje, bilo gde. Zavaravaju svojim namsejanim licem i lažnom veselošću kako bi imali što više obožavatelja.

Vaga

Vage su rođeni pozeri. Međutim, nije samo to deo folirantskog ponašanja tu je i najgori momenat: slaganje sa bilo čijim mišljenjem bez obzira na to šta zaista misle. Dakle, vaga će biti u stanju da bude lepa, nasmejana i da samo klima glavom šta god pričali jer se plaši sukoba i osude.

Strelac

Neverovatno je to koliko puta se jedan Strelac našao u situaciji da nema pojma o čemu priča ili da ne zna šta je glavna tema, ali se svakako snašao i briljirao glumom. Nije mnogo slagao, ali je umeo da izvrti pet istih rečenica na različit način tako da su svi bili oduševljeni.
To radi kad god ne želi da ispadne „glup“ u društvu.

Blizanci

Ako iko može da isfolira raspoloženje, mišljenje ili samopouzdanje onda je to Blizanac. Skloni su menjanju „lica“ prema potrebi i u zvaisnosti kakva je situacija. U neprijatnim situacijama zadrže lako pribranost ili jednostavno se sklone uz neki smešan izgovor.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Budoar

Povezane vesti:


>