Region

Svet

Slučaj Jelena Marjanović: Pronađen krunski dokaz!

Slučaj Jelena Marjanović: Pronađen krunski dokaz u njenoj kosi! Zoranov alibi je ovim dokazom srušen! Podiže se  treća optužnica.

Slučaj Jelena Marjanović: Pronađen krunski dokaz! Screenshoot/InstagramProtiv Zorana Marjanovića uskoro bi treći put trebalo da bude podignuta optužnica zbog sumnje da je brutalno ubio suprugu Jelenu Marjanović i to pošto je otkriven krunski dokaz! Naime, nakon što je nova tužiteljka Jelena Biorčević preuzela slučaj Marjanović, otrkiven je ključni dokaz, koji potvrđuje da je Zoran u trenutku Jelenine smrti bio pored nje!

Dodatnim analazima utvrđeno je da blato iz kose ubijene pevačice se poklapa sa onim koje je posle zločina pronađeno na pantalonama njenog supruga, prenose beogradski mediji. Sagovornik otkriva:

"Nakon što je Jelenino telo pronađeno u kanalu, Marjanovićeva je ošišana prilikom obdukcije, a tek godinu dana kasnije stigao je zahtev da se isptiaju tragovi koji su pronađeni u kosi. Taj nalaz je ubrzo stigao, a poređenjem sa tragovima nađenim na Marjanovićevoj garderobi, reč je o blatu istog sastava."

Ovaj dokaz iz nekog razloga nije bio uvršten u spise predmeta, zbog čega se do sada nije našao u optužnici, a ruši Zoranov alibi koji je sve vreme tvrdio da on nije silazio sa nasipa do kanala u kojem je pronađen leš njegove supruge.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>