Zadruga

Parovi

Luna i Marko se prepustili strastima, a onda je uletela Suzana! (VIDEO)

Više nisu mogli da se suzdrže! Luna Đogani i Marko Miljković se prepustili strastima, a onda je u kupatilo uletela Suzana i napravila pometnju!

Luna i Marko se prepustili strastima, a onda je uletela Suzana! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeTokom žurke povodom proslave srpske Nove godine svoju vezu su ozvaničili Luna Đogani i Marko Miljković. Oni su od tog trenutka postali nerazdvojni, a ove noći uzavrele strasti više nisu mogli da obuzdaju. Oni su sačekali da svi njihovi cimeri utonu u san, a onda su se iskrali iz dnevne sobe i otišli u kupatilo u dvorištu luksuznog imanja. Tek što je počela vrela akcija u tuš kabini, Suzana Perović je zakucala na vrata kupatila, a Luna je pokušala da prikrije da sa njom prostor deli njen dečko.

"Sama sam, kupam se. Slobodno uđi."

Suzana je ušla u kupatilo, ali kada je Luna shvatila da će ona tu ostati dok njih dvoje ne izađu, blogerka je otkrila da je pod tušem sa Miljkovićem. Perovićeva je zatim ostavila golupčiće da uživaju u svojoj ljubavi, a iz kupatila su se samo povremeno čuli glasni uzdasi. 

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>