Zadruga

Parovi

Zadruga 2: David priznao koliko se stidi Aleksandrinog ponašanja! (VIDEO)

David Dragojević i Ana Korać dobili su nagradu od Velikog šefa da jednu noć u rijalitiju "Zadruga 2" provedu na Rajskom ostrvu. David priznao koliko se stidi Aleksandrinog ponašanja!

Zadruga 2: David priznao koliko se stidi Aleksandrinog ponašanja! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeNakon što su doplovili do ostrva, David i Ana počeli su da se maze i ljube, a onda je Dragojević počeo da se otvara Koraćevoj:

"Kad je bilo ono za kačket, razmišljao sam kako da se vratim na staro, a ti me gledaš onako, igraš. Nikad nisi pokušavala ništa, ti si puna života, sve može i ne može. Volim što si puna života, što se igraš, što se zezaš. Radio sam nešto što nikada ne bih radio. Kada sam uz nekog prijatelja, ja sam sa njim do kraja. To mi je mana ili vrlina, ne znam, ali sam uz nekog do kraja. Radićemo sve zajedno, neću ti dati da budeš u depresiji."

A zatim je David počeo da joj priča šta ga je najviše mučilo tokom veze sa Aleksandrom Subotić:

"Mene nervira kada me neko ograničava, jer znam kolika je to kočnica. Čovek zna koliko greši. Grešim na svoju štetu. Baš sam srećan, kako mi je bilo, najgori period mi je bio, kad se jelka stavila i sve to. Tad smo mi bili potrčci i onda je nabijem kapuljaču i onda, kazne nas nedeljnim honorarom, ja se javim onda za neki zadatak i onda dođe ona i govori mi ,,eto ti, idi čisti". I onda dođemo na sastanke, pa je govorila, idi tamo pa učestvuj. Najveća neprijatnost mi je bila kad smo ono izašli na kapiju, kad smo hteli da izađemo. Mene je to tako sramota."

Ana ga je zagrlila i rekla:

"To je sve prošlo."

David joj je priznao da se sa njom oseća prelepo.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>