Zadruga

Parovi

Zadruga 2: David priznao da mu je muka od Aleksandre Subotić! (VIDEO)

David Dragojević uplovio je u vezu sa Anom Korać i ostavio svoju sada već bivšu devojku Aleksandru Subotić koja je iz rijalitija "Zadruga 2" izbačena nakon što je nasrnula fizički na Minu Vrbaški. Sada je David priznao da mu je muka od Aleksandre Subotić!

Zadruga 2: David priznao da mu je muka od Aleksandre Subotić! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeDavid i Ana uživaju u ljubavi, a večeras je David tokom pitanja novinara priznao da više ne razmišlja o svojoj bivšoj devojci. Nešto kasnije ovaj zadrugar o svemu je pričao sa Lepim Mićom i Jelenom Krunić. Mića mu je pričao:

"Ti treba jednostavno da izađeš iz te priče. Da kažeš: "Izvinite gospodo draga, ja sam bio u toj priči svojom voljom. Bilo je lepo dok je trajalo. Ovo se desilo. To što se poklopilo sa njenim izlaskom je druga priča. Oni su majka, otac, ćerka i unuka i ja im želim svu sreću". Ti moraš da kažeš da tebe to ne interesuje."

David je priznao:

"Pa rekao sam. To je prošlost i više ne želim da komentarišem. Ja imam priču sa Anom i ovo me više ne interesuje i hoću da izađem iz te priče. Muka mi je!"

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>