Region

Svet

Pesma Vreme laži skinuta je sa Youtuba! Georijev se konsultuje sa advokatima!

Vlado Georgijev bio je gost u poslednjoj neemitovanoj emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem". Najavio je koncert i kod Ivanovića otpevao pesmu "Vreme laži" rekavši pritom: "Ovo jeste vreme laži!" Pesma skinuta sa Youtuba, pa se pevač konsultuje sa advokatima.

Pesma Vreme laži skinuta je sa Youtuba! Georijev se konsultuje sa advokatima! Screenshoot/YoutubeVlado Georgijev bio je jedan od gostiju, optevao je svoju prelepu pesmu "Vreme laži" pritom rekavši:

"Daću još jednu informaciju pošto ti nećeš biti ovde u martu i neću moći da dođem i najavim koncerte i promociju novog albuma "Boemski". Dakle moji koncerti će biti u Sava Centru, kao i najava i promocija albuma Boemski 7. i 9. marta. Možda bude i više ako se stvari promene. A premijerno za tebe pesma "Vreme laži" pošto je to trenutno aktuelno i ovo je zaista vreme laži."

Sada je pesma uklonjena, a Vlado je sa pravom jako ljut pa je na svom Twiter nalogu napisao:

"Banda banditska mi je skinula pjesmu  “Vrijeme laži” sa you tuba uz prijavu da su to AUTORSKA PRAVA PRVE TELEVIZIJE! ??? !!! Više informacija sutra nakon konsultacije sa advokatima. Bando bijedna, bando mizerna... Pozdrav iz Beča, ovdje je diesel 1,09€ litar."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>