Region

Svet

Jelena Karleuša se danas vraća!

Domaći mediji pišu da se Jelena Karleuša danas vraća iz Kine kako bi ispoštovala svoje obaveze prema Grandu kao članica žirija "Zvezda Granda".

Jelena Karleuša se danas vraća! Screenshoot/InstagramJuče se medijima obratila press služba Grand produkcije povodom situacije u kojoj se našla njihova članica žirija Jelena Karleuša. Njihovo saopštenje vam prenosimo u celosti:

"Kako javni linč na Jelenu Karleušu ne prestaje, smatramo svojom obavezom, ali i kolegijalnošću da se obratimo javnosti. Torturu koju Jelena Karleuša preživljava poslednjih nekoliko dana smatramo ozbiljnom uvredom za sve žene – majke, supruge, ćerke, pogotovo ako se uzme u obzir činjenica da je pre svega napadnuta jedna porodica. Kako je Jelena član žirija u Zvezdama Granda, a samim tim i deo naše produkcije i naš prijatelj, apsolutno podržavamo njene napore da, uprkos neverovatnom pritisku, izađe kao pobednik iz ove borbe.”

Domaći mediji pišu da će se pevačica danas vratiti iz Kine kako bi ispoštovala svoje obaveze prema Grandu kao članica žirija Zvezda Granda.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>