Region

Svet

Ognjen Vranješ napravio još jedan sraman potez!

Seks skandal Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa ne prestaje da šokira javnost! Ognjen Vranješ napravio još jedan sraman potez! Da li je ovim hteo da pokaže kako ne želi da čita negativne komentare?!

Ognjen Vranješ napravio još jedan sraman potez! Screenshoot/Instagram



U medijima su se pojavile eksplicitne fotografije koje je Jelena navodno slala Ognjenu, skandal je dobio veće razmere, pa i svetski mediji prenose priču. Karleuša se oglasila poslednji put ovim povodom na društvenim mrežama, a šta je napisala pogledajte OVDE.

Internetom ne prestaju da kruže gole slike na kojima je navodno Jelena Karleuša, a koje su nastale prilikom video seksa pevačice i fudbalera. Odmah zatim, u javnosti je procurila i navodna erotska prepiska!

Svi su čekali da se oglasi i glavni lik priče, Ognjen Vranješ, koji je naišao na osudu dela javnosti zbog objavljivanja fotografija i navodne prepiske sa pevačicom.

Ognjen se za sada ne oglašava, ali je povukao potez kojime je poslao poruku javnosti da ne želi da čita negativne komentare. Zabranio je, odnosno isključio opciju komentarisanja njegovih fotografija na Instagramu, pa tako da na objave koje on okači neće moći da se ostavi komentar na dalje, već samo da se lajkuju!


 

Snežana revoltirana: Polni organ na naslovnim stranama dnevnih novina?!!

Jelena Karleuša: Neka Srbija gleda. Nemoćna sam. Kraj!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>