Region

Svet

Jelena Karleuša udarila na fudbalerov ponos!

Udarila na fudbalerov ponos! Jelena Karleuša objavila je na Tviteru vršnjaka Ognjena Vranješa, navodećo da joj je tu fotografiju poslala prijateljica, što je izazvalo niz komentara na račun folk-dive, čije su gole fotografije preplavile i zapalile društvene nakon što ih je fudbaler objavio.

Jelena Karleuša udarila na fudbalerov ponos! Screenshoot/InstagramFudbaler Ognjen Vranješ, s kojim je pevačica, kako su ranije pisali svi mediji, a pošto je veza prekinuta, objavio je njene gole fotografije i video iz Atine kada mu je dolazila u posetu. Karleuša je odgovarajući na ovu njegovu provokaciju, a pri tome negirajući da je ona na fotografijama, objavila golu sliku muškarca na kojoj tvrdi da je Vranješ. Pevačica tvrdi da je tu fotografiju dobila od koleginice, ne navodeći njeno ime.

"Poslala mi jedna koleginica sliku mikrokurčića Vranješa. Pošto šalje svima."Evo nekih od komentara:

"Je l to pre ili posle šetnjice na Akropolju", "Vjerovatno joj je koleginica poslala poslije inace ne bi isla", "Koleginica u stvari bila na Akropolju, sve je to fotomontaža", Daj Tošićev da uporedimo", "Sad Ognjen treba da kaže "ovo nisam ja, meni je levo jaje malo veće, a na desnom imam mladež."

"Šalje svima mučenik. Meni kad je slao, brisala sam da ne gledam tu katastrofu" dodala je JK.

Podsetimo, danima se spekuliše kako internetom kruže fotografije potpuno gole Jelene Karleuše, koje je pevačica navodno slala kolegi svog supruga Duška Tošića. Posle objavljivanja fotografija, Karleuša je na svom Fejsbuk profilu okačila brutalan tekst namenjen fudbaleru i porno fotkama:

"Ti crve mali nećeš fudbal zaigrati više nikad nigde. Ni u jednom klubu niti za reprezentaciju! U Bosni znaju da si šizofrena budaletina i nikome ne trebaš! Svi te preziru jer si fašističko rasističko govno! Ti crve bolesni možeš da montiraš slike i snimke i šta god ti padne na pamet, možeš da rodiš snimak kako ti golom guzicom sedim na njušci, možeš da smisliš šta god hoćeš, ne možeš mi ugroziti ni brak ni porodicu, a tako si silno crve to želeo! Žalim tvoju ženu i tvoje dete crve! Ali kako si ti naudio mojoj porodici, tako će se sad svo zlo vratiti tvojoj! Bežite! Iselite se crve! Brzo!!!! Sve ovo što si uradio da bi me kaznio što nisam želela da budem sa tobom-dzabe ti je! Po cenu mog života, po cenu da se razvedem a neću, po cenu da mi prete smrću-ti crve mali možeš samo da me sanjaš! Džabe si mi slao slike tvog mikro kurči.a koje sam brisala, džabe si mi slao poklone, ruže, džabe si mi pretio i ucenjivao da ćeš me razapeti, džabe si pretio da ćeš se zbog mene ubiti-ti crve meni ne možeš ništa! Duško Tošić je za tebe, crve mali neko kome ti nisi ni do kolena! Ni kao fudbaler niti ste ista vrsta! Ti si crvić i pički.a željna slave koju nikad nećeš imati a on je muškarčina i ljudina! Ljudina! Smejemo ti se sad zajedno crve! Smeju ti se svi!!!! Smeju ti se sve pevačiće a ima ih mnogo, koje opsedaš porukama i slikama! Paćeniku! Moj savet ti je da se ubiješ odmah! Odmah! Jer će te jeb.ti prvi muškarac koji naleti na tebe! Jebaće te jer si mučenik koji je udario na majku dvoje dece i ženu, onako kako to ni jedan muškarac nikada ne bi! Samo gnjide kao što si ti! Je.em li ti zlo seme devijantno! Ti si završio svoje."

Podsetimo, Veliki skandal se isprva dogodio na Božić, kada se pročulo da se pevačica i fudbaler razvode zbog poruka, zbog kojih je Duško Jeleni navodno i oduzeo mobilni telefon. Par je brzo demantovao ove navode.

Jelena je na Twiter nalogu objavila prepisku sa fudbalerom uz tekst:

"Ovako šizofrena budala Ognjen Vranješ reaguje kada ga molim da ne napada mene i moju porodicu. Čak tvrdi da će protiv novina svedočiti na sudu. Nakon toga je krenuo sa montažom a zatim na svom Instagramu i potvrdio da je sve fotomontaža. Njegov bosanski broj namerno ostavljam."Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>