Region

Svet

Propale duetske pesme naših pevača!

Propale duetske pesme naših pevača! Na našoj muzičkoj sceni normalna je pojava da velike zvezde ukrste glasove. Neki od tih dueta postanu hitovi, neki ne, a neki nikada ne ugledaju svetlost dana.

Propale duetske pesme naših pevača! Screenshoot/YoutubeNeki dueti ne ugledaju svetlost dana ako se na primer nekoj strani ne dopada numera koja joj je ponuđenja ili ukoliko se njen termin ne uklapa sa vremenom kada bi trebalo da snimi svoj deo. Neki dueti su i snimljeni ali iz nekog razloga nisu prezentovani javnosti, a zbog nekih propalih dueta došlo je i do prekida komunikacija.

Pevačica Ana Nikolić 2007. je snimila album "Devojka od čokolade" na kojoj se nalazi numera "Plakaćete za mnom oboje" koju je prvobitno trebalo da snimi sa Viki Miljković, koja je u to vreme doživela veliku popularnost zahvaljujući hitu "Mahi, Mahi". Ipak, Viki nije snimila ovu numeru sa Anom, jer je slušajući shvatila da pesma nije za duet, te ju je Nikolićeva izvela solo i stavila na album. Miljkovićeva se ipak kasnije pokajala što nije snimila duet sa koleginicom:

"Veoma mi je žao što nisam sa Anom snimila duet, ko zna možda do saradnje dođe na nekoj novoj pesmi."


Odnos bivših učesnica Zvezde Granda i dalje je nedefinisan. Dok se u medijima priča da i nisu baš u najboljim odnosima, one tvrde da je sve u redu, a nedavno je Slavica potvrdila da se nisu složile oko dueta. Njih dve publika godinama “tera” da snime duet i to je i bilo u planu tokom Slavičinog povratka na estradu. Ipak, Tanja je želela da duet bude urbanijeg zvuka, poput pesme "Oči boje viskija" koju je snimila sa Coronom i Rimskim, dok je Slavica želela da se vrati muzici kakvu je ranije pevala, te su ovi planovi pali u vodu.

Pre dve godine u javnosti se najavljivao duet Milice Todorović i hrvatske zvezde Jelene Rozge koji bi trebalo da osvoji region. Ipak, sve je ostalo pusta želja, te od pesme koju su planirali da snime nije bilo ništa, a tako će izgleda biti i do daljnjeg. Milica je u emisiji Ami G Show izjavila:

"Pa nas dve smo se ganjale jedno dve godine, pričale smo o duetu. Ja sam joj ponudila pesmu, i njoj se to jako dopalo i snimile smo pesmu. Njoj se onda nije dopao aranžman na kraju, pa se onda meni dopalo kako sam otpevala, pa smo mi to menjale i menjale i menjale, pa smo onda rekle neki drugi put."


Nakon koncerta na Ušću, Jelena Karleuša se povukla iz medija, a veliki povratak je planirala pesmom u kojoj bi učestvovala pevačica Sajsi MC, koja je tih godina postajala sve popularnija i nije snimala duete sa pevačima koja pevaju komercijalnu muziku. Jeleni se duet sa Sajsi učinilo kao sjajna ideja i dogovori su tekli po planu, sve dok Karleuša nije videla da reperku u duetu sa Severinom za pesmu Silikoni. Pevačica se veoma naljutila na reperku, ali i na Severinu.


Grupa 187 je s početka dvehiljaditih godina bila jedna od najpopularnijih i ređali su hitove poput Nikada nećeš znati, Slikaj je. Godine 2003. snimili pesmu SEX koju su otpevali u duteu sa pevačicom Tamarom Todevskom. Malo je poznato da su članovi grupe imali u planu da ovaj hit snime sa folk divom Cecom Ražnatović, ali do krajnjeg audio materijala nije došlo:

‘"Bili smo u pregovorima s Cecom, ali zbog spleta nekih okolnosti nismo ostvarili saradnju. Mi smo uvek gledali da spojimo nespojivo. Ceca je svesna da bi to uradila vrlo lako i dobro’’


Jelena Karleuša i Buba Corelli su ove godine punili naslove portala zbog prozivki koje su upućivali jedno drugom. Bosanski reper je jednom prilikom putem Insta Storyja poručio fanovima i medijima da nikada ne bi snimio pesmu sa Jelenom Karleušom, jer je toliko stara da može da reklamira samo pelene za odrasle.

Međutim, ispostavilo se da su Buba i Jala već snimili pesmu sa pop divom, čiji je deo pevačica objavila na svojim društvenim mrežama. Kako je objasnila, ona je snimila pesmu sa Bubom i Jalom pre par godina, ali pre nego što ju je objavila, primetila je da su reperi počeli redom da sarađuju sa brojnim domaćim pevačima, zbog čega je Karleuša izgubila interes da od saradnje napravi zvanični singl.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Tračara


>