TV Show

Parovi

Vlado Georgijev u poslednjoj emisiji kod Ivanovića: Ovo jeste vreme laži! (VIDEO)

Vlado Georgijev bio je gost u poslednjoj neemitovanoj emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem". Najavio je koncert i kod Ivanovića otpevao pesmu "Vreme laži" rekavši pritom: "Ovo jeste vreme laži!"

Vlado Georgijev u poslednjoj emisiji kod Ivanovića: Ovo jeste vreme laži! (VIDEO) Screenshoot / YoutubeIvan Ivanović je na svom Twitter nalogu obavestio fanove da snimljena emisija "Veče sa Ivanom Ivanovićem" ipak neće biti emitovana:

"Novi vlasnik TV Prva, skinuo je sa programa večerašnju humanitarnu epizodu, nezadovoljan mojim objašnjenjem odlaska. Ovo je najbolji dokaz da je moja odluka ispravna i da je mrak pao na nac. frekvencije. 
Po ovome ćemo pamtiti prvi Kopernikusov dan na poslu.
Eto,to vam je to."


Tv Prva je takođe izdala svoje saopštenje o čemu smo pisali OVDE.

Vlado Georgijev bio je jedan od gostiju, optevao je svoju prelepu pesmu "Vreme laži" pritom rekavši:

"Daću još jednu informaciju pošto ti nećeš biti ovde u martu i neću moći da dođem i najavim koncerte i promociju novog albuma "Boemski". Dakle moji koncerti će biti u Sava Centru, kao i najava i promocija albuma Boemski 7. i 9. marta. Možda bude i više ako se stvari promene. A premijerno za tebe pesma "Vreme laži" pošto je to trenutno aktuelno i ovo je zaista vreme laži."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>