Region

Svet

Šako Polumenta u centru se*s - skandala! Šta mogu da objave, a da već nisu?!

Pevač Šako Polumenta ponovo se našao u centru seks-skandala, ali ovog puta ne zbog žena, već zbog navodnog duga! Naime, nakon što su se pojavile informacije da je Pavle Jovanović, zadrugar i menadžer noćnih klubova, zapretio Polumenti da će objaviti njegove nage fotografije ukoliko mu ne vrati novac, pevač je otkrio pozadinu cele afere. Šta mogu da objave, a da već nisu?!

Šako Polumenta u centru se*s - skandala! Šta mogu da objave, a da već nisu?! Foto: InstagramU jednom tabloidu se pojavila priča da je Jovanović organizovao pevačevu turneju u Americi, a da mu je Polumenta za to navodno ostao dužan, zbog čega ga je Pavle ucenjivao nagim fotografijama. Šako negira da mu je Pavle bio menadžer i kaže:

"Kada god snimim hit i postignem uspeh, pojavi se neka odvratna priča o meni. Muka mi je više od toga i povraća mi se od ljudi koji su spremni na sve i svašta. Šta je više sa tim budalama, nije mi jasno? Nabijem ih sve na ku*ac, tako male i bedne! Sve do jednog što pokušavaju da me unište i nikad se ne umaraju od svoje zavisti i zlobe. Pavle Jovanović nikada nije bio moj menadžer, niti se bavio mojom karijerom, niti mi je ugovarao nastupe, niti sam mu dužan bilo šta, a kamoli pare. Upoznao sam ga pre šest godina, kada sam počeo da pevam u klubovima u kojima je on radio kao pomoćnik. Bio mi je simpatičan jer je uvek bio spremna da potrči za vlasnika i suvlasnike. Uvek je stajao pored bine dok sam pevao i donosio mi vodu. Pošto je umislio da ume da peva, puštao sam ga da na mojim nastupima otpeva ponešto. Ispod časti mi je da komentarišem njegovu priču da sam mu dužan novac."

Polumenta dodaje da su sve to budalaština i objašnjava:

"Da mu i dugujem novac, on bi meni valjda deo novca skidao od honorara za nastupe, jer se u rijalitiju već predstavio kao vlasnik klubova. Sve nastupe ugovarao sam sa pravim vlasnicima klubova i nikada nisam imao problem te vrste. Zbog toga priča o bilo kakvoj vrsti dugovanja nema veze sa mozgom."

Ne krije da je jako razočaran u Pavla Jovanovića:

"Žao mi je jer mi je taj dečko bio izuzetno simpatičan. Mnogo puta sam mu izašao u susret, družili smo se i smatrao sam da mogu da mu verujem. Divio se mom radu i stalno je išao uz mene. Ako on ima nešto sa ovim glupostima, mogu samo da kažem da će odgovarati na sudu. U toku moje turneje po Americi bio je sa mnom nekoliko puta, imao je šifre mojih telefona, ali u najvećem ludilu ne bih pomislio da će mu pasti na pamet da čačka po mojoj privatnosti i preuzima slike koje su moja intima. Iskreno se nadam da taj dečko nema veze sa tim."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/ Alo

Povezane vesti:


>