Region

Svet

Evo sa kojom koleginicom bi Jelena Karleuša želela saradnju!

Nakon intervjua u emisiji "Ami G show", kojim se vratila na TV Pink, Jelena Karleuša govorila je i za dnevnu emisiju Premijera. Evo sa kojom koleginicom bi želela saradnju!

Evo sa kojom koleginicom bi Jelena Karleuša želela saradnju! Foto: Instagram



Jelena je izjavila da je sa Pinkom odrasla ali da je i Pink sa njom rastao dugi niz godina, više od dve decenije:

"Moj stajling je smišljen za večeras, to je moj mali omaž ovoj televiziji. Nadam se da ćemo ispuniti očekivanja milionskog auditorijuma i da ćemo se dotaći svih onih tema koje ovih godina nismo obrađivali ovde."

Jelenino gostovanje u Miligramovoj pesmi "Marihuana" zapanjilo je publiku, a popularna je teorija da je tekst inspirisan Jalom bratom i Bubbom Corellijem. Karleuša to demantuje:

"Ja imam previše veliko ime i previše veliku karijeru da bi se bavila ismevanjem nekog ko je vrlo kratko na sceni, to mogu samo da podržim i pohvalim, ali da ismevam ne, to je njihova pesma. Ja kada bih htela da ismevam nekog i da pravim parodiju to ne bi bilo tako slatko."

Karleuša je otkrila i sa kojim pevačicom bi volela da ima saradnju:

"Nikolija je jako interesantna novim generacijama, ona ima taj neki kul vajb. Kada je reč o hip hopu na ovim prostorima ne postoji neko ko ima bolji izraz. Originalna je i to mi se jako dopada, spoj takve dve žene se sviđa publici. Nikolija mi je super."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>