Region

Svet

Jelena Karleuša i Buba i Džala sreli su se oči u oči!

elena Karleuša i Buba i Džala sreli su se oči u oči na letu Beograd-Sarajevo i to samo mesec dana nakon žestoke svađe koju su imali na društvenim mrežama. Navodno su bežali od nje!

Jelena Karleuša i Buba i Džala sreli su se oči u oči! Foto: InstagramPop diva Jelena Karleuša i bosanski reperi leteli su istim avionom iz Sarajeva za Beograd i to po veoma lošim vremenskim uslovima, a izvor za Srpski telegraf tvrdi:

"Prvo su se čekirali Buba i Džala, a nedugo zatim stigla je i Jelena. Pošto su vremenski uslovi bili loši, let je pomeren zbog magle, pa su na gejtu proveli blizu dva sata čekajući. Sedeli su na dva kraja prostorije, a svi ljudi su ih gledali zagonetno i očekivali su reakciju jedne ili druge strane. I Buba i Džala su sve vreme gledali u telefone kako im se pogledi slučajno ne bi sreli sa Karleušinim. A prava drama nastala je kada su ušli u avion i shvatili da imaju sedišta tik do Jeleninih. Momak koji je sa njima bio u pratnji zamolio je stjuardesu da ih premesti, ali je Jelena u tom trenutku naišla i samo dobacila "mi ćemo sesti pozadi, da se momci ne muče, pošto smo šmekeri."

Karleuša se sa svojim saradnicima smestila u poslednji deo aviona kako bi smirila tenziju koja je nastala, a za Srpski telegraf je potvrdila:

"Nije bilo razloga da meni bude neprijatno pošto ja nisam nikoga vređala. Meni je savest čista i ja sam u svemu tome ispala šmeker. Let je protekao bez incidenata."

Do sukoba između Jelene Karleuše i bosanskih hitmejkera došlo je nakon što je Buba Koreli na svoj Instagram profil okačio video u kome je rekao kako oni nikada neće raditi sa njom zato što je matora i da joj je bolje da baci mikrofon i gleda muža na utakmici. Ona je na ove uvrede odgovorila tako što je okačila pesmu koju su reperi radili za nju, a u kojoj je istakla da moraju još da se trude.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com


>