Svet

Region

Poslednja fotografija pop zvezde koja je pronađena mrtva u Dunavu!

Poslednja fotografija pop zvezde Anke Pop koja je pronađena mrtva u Dunavu u ponedeljak, prikazuje istu reku u kojoj je pronađen njen automobil. Uz to je na fotografiji, uz koju se već danima fanovi opraštaju od nje, Anka bosa. 

Poslednja fotografija pop zvezde koja je pronađena mrtva u Dunavu! Foto: InstagramKanadsko-rumunska pevačica objavila je fotografiju na Instagramu prošlog meseca, a na njoj se vidi kako sedi uz Dunav u Rumuniji. "Dunav", kratko je napisala uz fotografiju na kojoj je leđima okrenuta kameri te na kojoj je zagledana u mesto gde će je mesec dana kasnije pronaći mrtvu.Nakon vesti o njenoj smrti, stotine njenih fanova opraštaju se od nje. "Počivaj u miru", napisali su mnogi. Policija je u utorak najavila istragu, ali još uvek nema novosti.

Pevačica je rođena 22. oktobra 1984. godine. Anka Pop pobegla je 1987. iz komunističke Rumunije sa svojom porodicom, prešla je Dunav u tadašnju Jugoslaviju gde je bila izbeglica. Nekoliko meseci kasnije, emigrirali su u Kanadu. Nakon sloma komunizma, vratila se u Rumuniju 1993. godine. Ove godine uzburkala je duhove tamošnje javnosti kad je obznanila da je u istopolnoj vezi, u društvu koje zna biti netolerantno prema homoseksualnosti.

U julu 2017. godine objavila je veliki hit sa Goranom Bregovićem, obradu čuvenog "Đurđevdana" pod nazivom "Ederlezi".

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Blic

Povezane vesti:


>