Region

Svet

Jelena Karleuša: Nešto što niko nije očekivao!

Popularni bend Miligram uskoro će objaviti duetsku pesmu sa pop divom Jelenom i reperom Surrealom, a kompozitor je otkrio da će singl pomeriti sve granice. Jelena Karleuša smatra da je ovaj spoj ličnosti, tematike i zvuka nešto što niko nije očekivao!

Jelena Karleuša: Nešto što niko nije očekivao! Foto: InstagramMili kaže da će ova neobična saradnja biti pun pogodak, te i da željno očekuje da vidi reakciju publike na pesmu kada zvanično bude objavljena 24. decembra. za Srpski Telegraf je izjavio:

"Čim sam krenuo sa radom na pesmi, znao sam da je Jelena Karleuša prava žena za energiju koju ova numera nosi. Ona je majstorski odradila svoj deo posla. Bez obzira na to što su snimanja bila prenaporna, nijednog trenutka se na njoj nije video umor. Ne bih otkrivao puno detalja, a i sam čekam da vidim kakva će biti reakcija publike na pesmu."

I Jelena najavljuje da će pesma pomeriti sve standarde, pa je otkrila da pesma nosi nešto što do sada nije viđeno na našim prostorima:

"Meni je mnogo drago što je došlo do ove saradnje. Mislim da će pesma da pomeri sve granice i standarde. Hrabra je i nosi ima jasnu poruku iza naizgled komercijalne note. Ovaj spoj ličnosti, tematike i zvuka je nešto što niko nije očekivao."

Spot za ovu pesmu će biti premijerno prikazan u ponedeljak uveče jer je najavljena premijera i na njihovom oficijalnom YouTube kanalu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>