Region

Svet

Dara Bubamara ne daje drugu šansu! Smatra da je bolja od Seke!

Dara Bubamara snima novogodišnji šou program koji će se emitovati na televiziji Pink, a kaže da je jasno zbog čega ga njena suparnica Seka Aleksić nije dobila. Ne daje drugu šansu i smatra da je bolja od Seke Aleksić!

Dara Bubamara ne daje drugu šansu! Smatra da je bolja od Seke! Foto: InstagramDara Bubamara tvrdi da njena nekadašnja prijateljica, sa kojom se posvađala neposredno pred koncerte u Areni, nije dovoljno velika zvezda da bi dobila sopstvenu emisiju, pa je za Informer izjavila:

"Očigledno su ljudi sa Pinka procenili ko zaslužuje da dobije svoj šou, ko je tražen, ko pravi dobar rejting i koga narod želi da gleda. Ona, čim nije dobila svoj šou, očigledno ne spada u tu kategoriju."

Tvrdi da preko ove svađe neće preći, iako su njih dve i ranije imale sukobe:

"Ja umem da praštam, ali sve ima granice. Kada mi neko zabije jednom nož u leđa, uradiće to i drugi put. Zašto bih rizikovala?"

Sukob između Dara i Seke nastao je početkom godine, kada je Bubamara zakazala koncert u Areni za 21. april, a nedelju dana kasnije to isto učinila i Aleksićeva ali sedam dana ranije. To je Dara videla kao sabotažu, zbog čega je prekinula kontakt sa Sekom, ali se zato pomirila sa Jelenom Karleušom.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>